Urheilutalon 40-vuotisjuhla oli täynnä lasten riemua – katso kuvagalleria liikuntasalista

Urheilutalon 40-vuotisjuhlia vietettiin lauantaina. Etenkin urheilutalon liikuntasalissa oli melkoinen vipinä, kun lapset pääsivät kirmaamaan temppuradalla.

Päivän aikana urheilutalolla oli monenlaista ohjelmaa. Tampereen seudun työväenopisto sekä Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut järjestivät ohjattua liikuntaa ja temppuradan vieressä pääsi väliverhon toisella puolella kokeilemaan esimeriksi salibandya, jalkapalloa ja sulkapalloa. Uimahallin aulatilassa sai puolestaan osallistua kuntotestaukseen ja ulkona pääsi pelaamaan spikeballia.

Kirjastoauto palveli koko tapahtuman ajan urheilutalon etupihalla. Lisäksi uimahalliin pääsi uimaan kaksi yhden hinnalla. Uimahallissa oli testissä sup-lautoja. Lisäksi voi ihailla kuvia vanhasta uimahallista.

Tapahtumassa esittäytyi myös Harrastamisen Suomen malli. Lisäksi ohjelmassa oli tikkarisuunnistusta lapsille sekä MLL Ylöjärven yhteisötaideteos, johon lapset ja aikuiset voivat osallistua. Teos on nähtävissä uimahallin aulassa.

Tapahtuman yhteydessä järjestettiin myös jo perinteeksi muodostunut peräkonttikirppis keilahallin parkkipaikalla. Tästä tapahtumasta julkaistaan kuvagalleria vielä aamupäivän aikana.

Katso kuvagalleria