Katso tallenne valtuuston kokouksesta – Ratikka herätti jälleen värikkään keskustelun

Ylöjärven kaupunginvaltuusto kokoontui kahden kuukauden tauon jälkeen. Katso tallenne kokouksesta kaupungintalolta.

Kokouksen esityslistalla oli muun muassa raitiotien Lielahti-Ylöjärvi tarkentava yleissuunnitelma, joka herätti erittäin vilkkaan keskustelun. Puheenvuoroja kuultiin raitiontien rakentamisen puolesta ja vastaan.

Käsittelyssä oli myös lisämääräraha Veittijärven koulun lämmitystapamuutosinvestointiin sekä kahdeksan valtuustoaloitetta. Käsiteltävissä aloitteissa oli mukana muun muassa aloite kaupungin ranta-alueiden kaavoituksesta omakotitonteiksi Kurussa ja koko Ylöjärven alueella sekä aloite näkötornista Ylöjärven harjulle.

Katso tallenne kokouksesta tästä:

 

Yksi kommentti

  1. Juha Kanto

    Seurasin ratikkakeskustelua netistä. Puolustus puheenvuoroissa toistettiin sitä, että Ylöjärvellä ei ole varaa jäädä pois. Vastustajien mielestä taas Ylöjärvellä ei ole varaa liittyä. Varmaa on se että ratikka maksaa älyttömän paljon. Jos rakentamisesta ja Raitiotie yhtiön lainojen takaamisesta selvittäisiin, vuosikustannukset käyttökuluina ja vastikkeena olisivat kuitenkin 15-20 miljoonaa. Se vastaa suuruusluokaltaan rakenteilla olevaa Siltatien koulua sillä erotuksella että ratikka maksettaisiin joka vuosi ja se on käyttökuluja eikä investointi jota maksetaan vuosikymmeniä takaisin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?