Leena Risku Keskustan Pirkanmaan piirin hallitukseen

Leena Risku (Kuva: Leena Riskun kotialbumi)

Ylöjärveläisvaikuttaja Leena Risku on valittu Keskustan Pirkanmaan piirin piirihallitukseen.

Risku on varavaltuutettu ja kaupungin kasvatus- ja opetuslautakunnan jäsen.

Keskustan Pirkanmaan piiri valitsi syyskokouksessaan yksimielisesti tradenomi, yrittäjä Tuukka Liuhan Lempäälästä jatkamaan piirin puheenjohtajana. Varapuheenjohtajana jatkaa poliittinen asiantuntija, kunnanhallituksen puheenjohtaja Linda Lähdeniemi Punkalaitumelta. Uutena varapuheenjohtajana aloittaa terveydenhoitaja, yrittäjä Miia Rajala Vesilahdelta.

Keskustan Pirkanmaan piirin kokouksessa poliittisen alustuksen piti maa- ja metsätalousministeri Antti Kurvinen. Puheessaan hän nosti esille asioita, miten monella eri tavalla eurooppalainen talous nyt maksaa Ukrainan sodasta. Kansanedustaja Arto Pirttilahti toi esille omassa alustuksessaan muun muassa maakunnallisten liikennehankkeiden etenemisen ja osaamisen varmistamisen koulutuksen ja muuntokoulutuksen avulla.