MLL:n Ylöjärven yhdistyksellä vilkas vuosi – Joulukampanja alkaa pian

Mannerheimin lastensuojeluliiton Ylöjärven yhdistyksellä on jälleen ollut tapahtumarikas vuosi, johon on mahtunut upea määrä hienoa toimintaa.

Ylöjärven MLL jatkoi tänä vuonna tervetulokassien eli niin sanottujen vauvakassien jakoa jokaiselle ylöjärveläisvauvalle. Tällä hetkellä kasseja on jaettu neuvoloissa noin 200 kappaletta.
Vapun tienoilla MLL:n väki oli mukana jo perinteeksi muodostuneessa Kevätsäpinät -tapahtumassa, jossa saatiin liikkeelle suuri määrä lapsiperheitä Urheilutalon saliin. Taikuri ja Super Sam olivat esiintymässä ja lapsille oli rakennettu myös temppurata. Tapahtumasta saatiin positiivista palautetta ja tietysti salissa olevien ihmisten hymyilevät kasvot kertoivat omaa kieltään.
Kesällä oli leikkipuistotreffejä ja piknikkejä. Lisäksi Ylöjärven MLL oli mukana seurakunnan tapahtumassa Pappilan perhetalolla.

MLL lahjoittaa paketteja vuosittain sadoille ylöjärveläislapselle. (Arkistokuva)

Kesän jälkeen Ylöjärven MLL sai pitkästä aikaa joukkoonsa uuden innokkaan vapaaehtoistoimijan, joka oli innostunut Perhekahvilan vetäjän roolista. Näin suosittu perhekahvilatoiminta saatiin käytiin Vihriälässä, jossa on tarjolla on leikkiä, juttuseuraa ja iltapalaa.

Halloweenina MLL järjesti Ylöjärven museolla suuren suosion saaneen Halloweenradan. Taskulamppujen avulla haettiin heijastinrasteja hämärtyvästä metsästä ja jokainen etsijä sai palkinnon. Paikalla oli 250–300 lasta.

Edessä on vielä vuoden suurin rutistus, yhdistyksen oma, perinteinen Joulukampanja. Tänäkin vuonna kampanja järjestetään Kauppakeskus Elossa 2.–11. joulukuuta. Lahjoja kerätään vähävaraisten ylöjärveläisperheiden lapsille. Kampanjaan voi halutessaan osallistua lahjoittamalla joko fyysisen lahjan tai rahaa keräystilille. Rahoilla ostetaan ensisijaisesti lahjoja lapsille ja mikäli rahaa vielä jää, ruokalahjakortteja vähävaraisille ylöjärveläisperheille.