Nutturan kaavaehdotus on asetettu nähtäville ja siihen voi antaa muistutuksia

Vastustusta aiheuttaneen kaavan mukaan Nutturan tilalle Näsijärven rantaan voisi tulla loma-asuntoja ja yksi vakituinen asunto.
Kiinteistöllä oleva vanha saunarakennus, joka sijaitsee lähellä Näsijärven rantaa. (Kuva muokattu kaavaselostuksen tekijän eli Ympäristönsuunnittelu oy:n kuvasta.)

Ylöjärven kaupunki on asettanut nähtäville Nutturan ranta-asemakaavaehdotuksen. Ehdotus on nähtävillä 14.10. asti ja siitä voi halutessaan jättää muistutuksia ympäristölautakunnalle kirjallisena.

Nutturan alue kuuluu Pancho Villalle, joka osti sen Tampereen kaupungilta. Rantakaava on aiheuttanut vastustusta monissa tahoissa, kuten naapureissa, Pirkanmaan liitossa ja Ely-keskuksessa.

Lue aiempia juttuja Nutturan kaavoituksen vaiheista: 

Nutturan kaava: Näsijärven rantaan tuleekin kaksi uutta taloa kolmen sijaan? – Kritisoijille tämäkään ei riittäisi

Pancho Villan omistamalle rantakiinteistölle halutaan kaavoittaa asuintalo ja 1-2 loma-asuntoa – Kaikki eivät tätä kannata

Nutturan kaavan vastustajat: ”Huvilarakentaminen ei kuulu virkistysalueelle”

Tampereen kaupunki on myymässä liki neljän hehtaarin maa-alueen Siivikkalasta – Tunnettu ravintolaketju jätti yli miljoonan euron tarjouksen

Suunnittelualueen likimääräinen sijainti on esitetty punaisella ympyrällä. (Kuva on muokattu kaavaselostuksen tekijän eli Ympäristönsuunnittelu oy:n kuvasta.)