Julkistaminen ensi sunnuntaina konsertissa – Pasi Kaunisto kiittää kirjailijatytärtään suorasanaisesta elämäkerrastaan

Pasi Kauniston runsaan 50 vuoden uraan mahtuu tuhansia esiintymisiä. Ylöjärveläisartistin elämäkerta on nyt paketissa. Milja-tyttären kirjoittama kirja julkistetaan ensi sunnuntaina Tampereen Komediateatterin kesäteatterissa pidettävän konsertin yhteydessä.Pasi Kaunisto – Elävän laulajan sielu -teos tuli kirjakauppojen hyllyille viime viikon perjantaina. Elämäkerran virallinen julkistaminen tapahtuu puolestaan tulevana sunnuntaina Tampereen Komediateatterin kesäteatterissa, jossa Kaunisto konsertoi kollegansa Kai Hyttisen kanssa. 71-vuotias Kaunisto kiittelee kirjailija-musiikintekijätytärtään Milja Kaunistoa tämän kirjoittamasta elämäkerrastaan. Isä sanoo käyneensä monta syvällistä keskustelua kirjoittajan kanssa. – Milja oli tehnyt valtavan pohja- ja taustatyön, sillä en todellakaan olisi jaksanut muistaa, mitä kaikkea eri vuosikymmenillä on tapahtunut, päähenkilö kertoo.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.