Historiallisista romaaneistaan tunnettu Milja Kaunisto kirjoitti artisti-isänsä elämäkerran: ”Oma tapani pystyttää isälleni näköispatsas on nyt ilmestyvä kirja”

Ylöjärveläisen artistin Pasi Kauniston nousukiitoinen laulajan ura alkoi 1960-luvulla. Pellavapäästä tuli Suomen kansan rakastama ja arvostama laulutaiteilija. Tytär Milja Kaunisto on ansioitunut historiallisten romaanien kirjoittajana, esiintyvänä taiteilijana sekä säveltäjänä ja sanoittajana. Milja Kaunistolta ilmestyy lähiviikkoina kattava elämäkerta Pasi-isästään. Kirjailijan mukaan teos on värikäs ja elämänmakuinen sekä ennenkaikkea rehellinen. (Kuva: Gummerus)Iskelmä-Suomen legendaaristen artistien elämäkertagalleria täydentyy, kun Gummerus julkaisee syyskuun alussa 1960- ja 1970-luvuilla kirkkaana iskelmäkomeettana loistaneen ylöjärveläisen Pasi Kauniston tarinan. Kirjoittajana on konkariartistin tytär Milja Kaunisto, joka tunnetaan räväköistä historiallisista romaaneistaan. Ranskassa asuva kirjailija on myös ahkera musiikintekijä, sanoittaja ja laulaja. Isänsä elämäkerran paketoinut taiteen moniottelija iloitsee urakastaan, jonka aikana hän oppi tuntemaan entistä perinpohjaisemmin molemmat vanhempansa.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.