Neljännet koronarokotukset jatkuvat ja laajenevat Ylöjärvellä

Maanantaista 8. elokuuta alkaen ajan neljänteen rokotukseen voivat varata 18–69-vuotiaat lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluvat sekä 60–69-vuotiaat, jotka eivät kuulu lääketieteellisiin riskiryhmiin.
Maanantaista 8. elokuuta alkaen ajan neljänteen rokotukseen voivat varata 18–69-vuotiaat lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluvat sekä 60–69-vuotiaat, jotka eivät kuulu lääketieteellisiin riskiryhmiin. (Arkistokuva)

Tällä hetkellä ajan voivat varata kaikki 70 vuotta täyttäneet sekä voimakkaasti immuunipuutteiset 12 vuotta täyttäneet.

Aikaa varatessa on hyvä huomioida, että koronataudin sairastanut ja kolme rokoteannosta saanut ei tarvitse neljättä rokotetta, sillä sairastettu tauti vastaa yhtä rokoteannosta, jos taudin ja rokotuksen väli on yli 6 viikkoa.

Neljännen rokotuksen voivat saada Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suosituksen mukaisesti seuraavat ryhmät: voimakkaasti immuunipuutteiset 12 vuotta täyttäneet, kaikki 70 vuotta täyttäneet, 18–69-vuotiaat lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluvat (ajanvaraus alkaa ma 8.8.) ja 60–69-vuotiaat, jotka eivät kuulu lääketieteellisiin riskiryhmiin (ajanvaraus alkaa ma 8.8.).

Näin varaat ajan

Ylöjärven kaupunki suosittelee sähköistä ajanvarausta eTerveydessä:
ylojarvi.fi/sahkoiset-terveyspalvelut

Rokotusten ajanvarausnumeroon 03 735 6702 voi jättää soittopyynnön ympäri vuorokauden. Soittopyyntöihin ja puheluihin vastataan arkipäivisin virka-ajan puitteissa. Palvelussa on ajoittain ruuhkaa.