Kesäfiilis-kuvakisassa nautitaan pihakeinusta ja muistellaan juhannusta

 Arto Laine osallistui Ylöjärven Uutisten Kesäfiilis-kuvakilpailuun herttaisella kuvallaan anopistaan OIli Jokelasta ja tämän juhannuksenvietosta. Julkaisemme pitkin kesää lukijoidemme kuvia, joista parhaat palkitaan. Kurkkaa osallistumisohjeet alempaa.
Kuvassa Oili Jokela istuu puutarhakeinussa upean puutarhan keskellä. (Kuva: Arto Laine)

Kesäfiilis-kuvakisaan voit osallistua lähettämällä meille kuvan kesähetkestäsi. Pääpalkintona kilpailussa on sadan euron lahjakortti Pinsiön Taimistoon.

Arto Laine julkaisi rennon kuvan anopistaan Oili Jokelasta viettämässä juhannusta:

–Juhannus on meillä herttainen, kirkas taivas on sininen, pirtti on jo pesty puhtoinen, pihamaakin laastu on! Näin on nytkin. Ei minun nuoruudessa, Kurussa, kokoonnuttu porukalla juhannusta. Isä toi koivut ulko-oven pieleen ja äiti paistoi lettuja, juhannus oli tervetullut. Nyt istun juhannusta,kauniissa rivikoti pihassani, keinutellen ja olen tyytyväinen. Juhannusterveisin, keinutellen, kertoo juhannuksestaan Laineen 94-vuotias anoppi OIli Jokela.

Voit osallistua Ylöjärven Uutisten Kesäfiilis-kuvakisaan klikkaamalla oheista linkkiä: Nyt saa lähettää kesäfiiliskuvia! Osallistu kuvakisaan ja voita sadan euron lahjakortti