Ylöjärvellä on varmistettu reilut 6 300 koronatartuntaa – määrä lisääntyy vauhdilla

Ylöjärvellä on varmistettu tähän mennessä 6 328 koronavirustartuntaa. Lukema kasvaa vauhdilla päivittäin. Tiistaina uusia tartuntoja ilmoitettiin 78. Ylöjärven rokotekattavuus on Pirkanmaan alhaisimpia.

Ylöjärvellä koronavirustartuntoja on toiseksi eniten Pirkanmaan kunnista. Tampereella tartuntoja on varmistettu 47 227. Kolmanneksi eniten tartuntoja on Nokialla, jossa niitä on todettu 5 688 kappaletta. Kangasalla tartuntoja on varmistettu 5 467. Seuraavaksi tulevat Lempäälä (4 146) ja Pirkkala (3 435).

46,9 prosenttia ylöjärveläisistä on saanut kolme koronarokotetta. Ylöjärven rokotekattavuus kolmannen rokotteen osalta on Pirkanmaan toiseksi alhaisin. Ainoastaan Lempäälässä (46,3 prosenttia) on Ylöjärveä alhaisempi rokotekattavuus. Eniten kolmea rokoteannosta on asukaslukuun suhteutettuna annettu Kuhmoisissa, jossa 74,2 prosenttia väestöstä on saanut kolmannen rokotteen.

Kahden rokoteannoksen osalta Ylöjärven rokotekattavuus on 73,5 prosenttia. Yhden rokoteannoksen on saanut 76,1 prosenttia ylöjärveläisistä. Neljännen rokotteen on saanut 2,9 prosenttia ylöjärveläisistä. Neljännen annoksen osalta Ylöjärven rokotekattavuus on Pirkanmaan alhaisin. Neljä rokoteannosta on saanut 4,3 prosenttia kaikista pirkanmaalaisista.