Juho Ojares tyytyväinen valinnastaan ja kokoomuksen tuloksesta

Ylöjärven kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juho Ojares valittiin odotetusti Pirkanmaan aluevaltuustoon.

Ylöjärven Uutiset sai Ojareksen puhelimen päähän sunnuntaina ylöjärveläisten kokoomusvaikuttajien vaalivalvojaisista. Ojares keräsi aluevaaleissa 1 143 ääntä.

– Jos olisi tullut alle tuhat ääntä, olisin ollut kovasti pettynyt. Kampanja ei ollut sellainen kuin aiemmin vaan paljon vaisumpi, joten olin kyllä varautunut pettymykseen. Suhteessa kampanjaan tulos oli ihan hyvä. Lämmin kiitos luottamuksesta kaikille äänestäjille, Ojares sanoi.

Kokoomus nousi aluevaaleissa Ylöjärven suurimmaksi puolueeksi. Kokoomus oli ykkönen myös valtakunnallisesti ja Pirkanmaalla. Tästä Ojares oli tyytyväinen.

– Hyvältä näyttää. Tätä galluppien valossa toivoimme ja odotimme. Perussuomalaiset ovat olleet viime aikoina isoin Ylöjärvellä, joten olen erittäin tyytyväinen, että nyt me olemme suurin.

Ojareksen mielestä on hienoa, että Ylöjärveltä aluevaltuustoon meni lopulta peräti viisi ehdokasta.

– Joskus kauan ennen vaaleja Ylen mallinnus ennusti, että Ylöjärveltä menisi neljä ehdokasta läpi. Tänään kun olimme Mauri Heiskan kanssa kelkkailemassa, hän ennusti, että Ylöjärveltä menisi läpi vain kolme ehdokasta. Olin vähän eri mieltä. Luotin neljään, joten viisi on erittäin positiivinen asia. On tärkeää saada aluevaltuustoon laaja edustus koko Pirkanmaalta ja Tampereen kehyskunnista, Ojares pohti.