Metsäkylän yläkoululuokat hetken aikaa etäopetuksessa – ilmastointilaite meni rikki

Ylöjärven Metsäkylän Yhtenäiskoulun luokat 7-9 aloittivat kevätlukukautensa etäopetuksessa maanantaina 10. tammikuuta.
Arkistoilmakuvan otti Jani Saarenpää.

Koulun B-osan ilmastointilaite hajosi joululoman aikana. Korjaukseen tarvittava varaosa tilattiin heti, mutta sen toimitus ja asennus vievät aikansa. Ilmastointilaite pyritään saamaan kuntoon pikaisesti, todennäköisesti jo kevätlukukauden ensimmäisen kouluviikon aikana riippuen varaosan saapumisesta.

Metsäkylän Yhtenäiskoulun B-osassa on runsaasti yläkoululaisille tarkoitettuja opetustiloja eikä vastaavaa määrää korvaavia tiloja ollut mahdollista järjestää. Opetustilojen ilmanvaihdon pitää olla riittävää ja erityisen tärkeää se on koronatilanteen takia.

Yläkoulun oppilaille annetaan lähiopetusta taito- ja valinnaisaineissa. Kaikki muu opetus tapahtuu etänä.

Koulu tiedottaa etäopetuksen päättymisestä heti, kun ajankohta on tiedossa.