Mielen virkeyttä valokuvaamalla – Kuvasarja näyttelystä paikallislehdessä

Kuvakävelijät Hannu Valkama, Ulla Korpiaho, Kaija Valkama, Arja Loukola, Liisi Laajakallio, Katja Niemi, Outi Kytömäki, Veijo Rio, Kaarina Porkkala ja Hellevi Asplund. (Kuva: Leena-Maija Lindqvist)

Mielenterveysyhdistys Tammi vaalii mielenterveyttä virkistävällä toiminnalla. Tänä vuonna se on ideoinut kulttuuritapahtumien ketjua, joka tarjoaa valokuvausta, kirjallisuutta, kuvataiteita, musiikkia ja teatteria.

Ketjun ensimmäinen lenkki oli kuvakävely, johon Tammi haastoi oppaaksi Kameraseura Mielikuvan jäseniä. Ylöjärven keskustan pieniä ja isompiakin yksityiskohtia katsottiin kameran läpi.

Mukana kävelyllä oli mallina oloa harrastava Katja Niemi, jotta kuvaajien oli helpompi saada tähtäimeensä sopiviin paikkoihin myös ihminen. Satunnaisia ohikulkijoita kun on hankalampi komennella valokuvattavaksi.

Outi Kytömäki Tammesta kertoo, että seuraava tempaus on runoilta marraskuun loppupuoliskolla. Muita kulttuurinaloja lähestytään seuraavana vuonna.

Tammen ja Mielikuvan yhteisen kuvakävelyn tuotoksista on koottu nettinäyttely, johon voi tutustua 11.10.–30.11. osoitteessa kuvalaari.kuvat.fi/kuvat/

Ylöjärven Uutiset julkaisee nettinäyttelyn ”aukioloaikana” numeroissaan satunnaisia kuvia näyttelystä.

Mielenterveysyhdistys Tammen ja Kameraseura Mielikuvan yhteisen kuvakävelyn tuotoksista on koottu nettinäyttely, johon voi tutustua osoitteessa kuvalaari.kuvat.fi/kuvat marraskuun loppuun asti. (Kuva: Liisi Laajakallio – Syksyn voimavärejä)