IS: Carl Danhammer menehtyi koronaan – Sai tartunnan ulkomaanmatkaltaan

Ylöjärveläinen kohuliikemies Carl Danhammer menehtyi elokuun lopussa 65 vuoden iässä. Ilta Sanomat kertoo, että Danhammerin kuolinsyy oli koronavirus, jota vastaan hän oli saanut rokotteet.
Carl J. Danhammer tunnettiin myös Ghanan prinssinä. (Kuva: carldanhammer.fi/)

Danhammerin ex-puoliso Paula Danhammer kertoo Ilta Sanomien haastattelussa, että Carl Danhammer oli ennen sairastumistaan ollut matkalla suosikkikohteessaan Ghanassa Länsi-Afrikassa. Mies kärsi pitkään terveyshuolista, ja tämän vuoden helmikuussa hän sai pitkään odottamansa maksansiirron. Tästä huolimatta hän halusi lähteä Ghanaan ja otti myös ennen matkaa koronarokotukset.

– Näin Callen rokotetiedot, ja hän oli saanut molemmat koronarokotteet. Itse hän kertoi saaneensa lisäksi myös venäläisen Sputnik-rokotteen, Paula Danhammer kertoo IS:lle.

Rokottautumisesta huolimatta Danhammer oli jossakin kohtaa matkaansa saanut koronatartunnan, jonka oireet voimistuivat. Danhammer pääsi kuitenkin Suomen lennolle, josta hänet kuljetettiin taksilla suoraa Taysiin.

Ex-puolison mukaan Danhammer oli jo  tässä kohtaa melko huonossa kunnossa, ja pahinta osattiin pelätä. Mies ehti olla hoidossa infektio-osastolla muutamia päiviä, kunnes hänet siirrettiin teho-osastolle.

Paula Danhammer kertoo, hyvästä hoidosta huolimatta Carl menehtyi 31. päivä elokuuta. Ennen kuolemaansa hän oli lähettänyt teho-osastolta muutaman kuvan, jossa hän oli tapansa mukaisesti positiivisesti peukku pystyssä.

Lue myös: Ylöjärveläinen liikemies Carl J. Danhammer on kuollut 65 vuoden iässä

Carl J. Danhammerin kirjoitti paikallislehteen useita mielipidekirjoituksia:

Median etiikasta muutama sana! ”Kyseinen artikkeli loukkasi minua syvästi, koska tekstissä annettiin minusta valheellinen kuva”

Kateus on sairaalloista – ”En ole jääkiekkoilija-, formula-, televisio- tai mikään muukaan tähti, jolla on missi vaimona”

Suomen kuuluisuudet ja heidän primadonnansa: ”Lähdetään ensi viikonloppuna Helsinkiin tai Turkuun bailaamaan ja etsimään julkkiksia”

Mitkä niin poliittiset syyt? – Ihmeellinen kasvomaskifarssi

Missä on pääministerimme isänmaallisuus?

Köyhä Suomi: Rikkaiden EU-valtioiden pelastaja