Kesäparatiisikisan suosikkikuvat on valittu: tässä ovat palkitut!

Kesäparatiisikisan suosikkikuvat on äänestetty. Kilpailun kuvia  pystyi äänestämään sunnuntaihin 22.8. asti ylojarvenuutiset.fi:ssä. Kisassa voittajiksi selviytyivät Tommi Rantasen, Mira Sohlmanin ja Sari Keskisen ottamat kuvat. Kolmikko palkitaan K-rauta Ylöjärven, Pinsiön Taimiston ja Elovainion Leipomon tarjoamilla tuotepalkinnoilla.
Kuva 2, Tommi Rantanen: ”Pihlan ja Islan kesäparatiisi löytyy isovanhempien maalaisidyllistä viljapeltojen keskeltä. Mikä kesä! ”
Kuva 6, Mira Sohlman: ”Kesäparatiisimme Länsi-Teiskossa on iso laituri Näsijärven rannassa: helteisinä päivinä suvun eri-ikäisiä uimareita ja auringonottajia palvellen, tuulisina päivinä innokkaita kalastajia auttaen, juhlapäivinä pitkän valkealla liinalla katetun pöydän kantajana toimien ja loppukesän iltoina kohti tulenpunaista kuuta kurkottaen.”
Kuva 10, Sari Keskinen: ”Tämä paikka on paratiisini! Oma perintömökki meren rannalla. Mökki on valmistunut samana vuonna kun minä, eli yhteistä matkaa meillä on jo kohta 50 vuotta. Koskaan ei tähän maisemaan kyllästy! Aina on kaunista, kaikkina vuodenaikoina, yöllä ja päivällä, sateella tai auringonpaisteessa. Täällä sielu lepää! Kappale kauneinta Suomea.”