Kaipaatko kotiisi jotakin uutta sisustukseen tai haluaisitko toteuttaa pienen pintaremontin itse? Pian ilmestyvä rakentaminen ja koti -teema auttaa!

Syyskuun alussa julkaistava Rakentaminen ja koti -teema tarjoaa vinkkejä ja inspiraatiota muun muassa tämän hetken sisustustrendeihin ja
-ilmiöihin.
Teemassa päästään myös kurkkaamaa, mitä syyskuun alussa järjestettävä Asta-messut tarjoaa. 

Oletko ihastunut viherkasveihin osana sisustusta, muttet tiedä mistä aloittaa? Kaipaako jokin paikka kotonasi pientä itsetehtyä pintaremottia, mutta kaipaisit vielä vinkkejä toteutukseen? Syyskuun alussa ilmestyvä Rakentaminen ja koti -teema tarjoaa parhaat ja ajankohtaisimmat vinkit asumiseen.

Teemasta saat tietoa muun muassa siitä, millaisia ratkaisuja rakentamisessa käytetään tällä hetkellä ja millaisia ekologisia vaihtoehtoja on tarjolla. Luvassa on myös hyödyllisiä neuvoja kotivakuutuksen ottamiseen.

Teema pureutuu lisäksi inhottavaan ongelmaan: mitkä ovat keinot, kun kodista paljastuu tuholaisia?