Koronalla yhä kiihtyvä tahti: Viime viikolla jopa 34 tartuntaa

THL:n tartuntatautirekisteriin merkittiin viikonloppuna 14.-15.8. yhteensä kymmenen uutta koronatartuntaa Ylöjärvelle.

(arkisto)

Sen sijaan tänään maanantaina 16.8. tartuntoja ei merkitty Ylöjärvelle lainkaan.

Tartuntojen yhteismäärä Ylöjärvellä on nyt 395 kappaletta.

Viime viikolla (viikko 32) tartuntoja merkittiin rekisteriin jopa 34 kappaletta. Tartuntoja listattiin seuraavasti: tiistaina 10.8. 14 kappaletta, keskiviikkona 11.8. kolme, torstaina 12.8. neljä, perjantaina 13.8. kolme ja viikonloppuna 14.-15.8. kymmenen tartuntaa.

Edellisviikolla (viikko 31) tartuntoja varmistettiin yhteensä 22: tiistaina 3.8. varmistui kahdeksan uutta tartuntaa, keskiviikkona 4.8. yksi, torstaina 5.8. yksi, perjantaina 6.8. kaksi ja viikonlopun 7.–8.8. aikana kymmenen uutta koronatartuntaa.

Pirkanmaan ilmaantuvuusluku on tänään maanantaina 176,7, kun se oli viime viikolla välillä jo päälle kahdensadan. Luku kuvaa koronatartuntojen määrää sataatuhatta asukasta kohti viimeisen 14 vuorokauden aikana.

Husin alueen luku on sen sijaan pompsahtanut tänään maanantaina 16.8. päälle kolmensadan (305,1)

Lue myös: 

Ylöjärven uimahallissa on voinut altistua koronalle viime viikolla

Haluatko aikaistaa kakkosrokotustasi? – Se onnistuu walk in -rokotuksissa ensi viikolla

Rokotuspäiviä Kurun terveysasemalla – tarkoitettu ykkös- ja kakkosrokotuksiin

Lasten ja nuorten walk in -koronarokotukset alkavat kouluilla

Tartuntamäärät lähtivät nousuun heinäkuussa

Koronatartuntoja on varmistettu Ylöjärvellä viimeisten viikkojen aikana runsaasti.

Viikolla 30 tartuntoja todettiin Ylöjärvellä 26 kappaletta seuraavasti: tiistaina 27.7. yksi tartunta, keskiviikkona 28.7. neljä tartuntaa, torstaina 29.7. yksi, perjantaina 30.7. neljä ja viikonlopun 31.7.–1.8. aikana 16 uutta koronatartuntaa.

Sitä edellisellä viikolla (viikko 29) tartuntoja merkittiin kaupunkiin 23 kappaletta seuraavasti: tiistaina 20.7. kymmenen tartuntaa, keskiviikkona 21.7. kolme, torstaina yksi ja viikonlopun 23.7.–25.7. aikana yhdeksän uutta koronatartuntaa.

Viikolla 28 koronarekisteriin merkittiin Ylöjärvelle 11 uutta tartuntaa seuraavasti: tiistaina 13.7. kaksi tartuntaa, keskiviikkona 14.7. yksi tartunta, torstaina 15.7. kaksi tartuntaa ja perjantaina 16.7. kolme tartuntaa. Viikonloppuna 17.–18.7. varmistettiin kolme tartuntaa.

Viikolla 27 uusia tartuntoja varmistettiin Ylöjärvellä neljä: keskiviikkona 7.7. kolme ja viikonlopun 10.–11.7. aikana yksi.

Pirkanmaa siirtyi koronaepidemian leviämisvaiheeseen tiistaina 3.8., ja aluehallintoviraston määräämät kokoontumisrajoitukset tulivat voimaan torstaina 5.8. Ravintoloiden toimintaan tuli Pirkanmaalla tiukennuksia sunnuntaina 8.8.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?