Peräkonttikirppiksellä mukana SuperSam, Tuittu-Täti, Taikahile ja paljon muuta – myyntipaikkoja vielä vapaana

Ylöjärven Uutisten, Ylöjärven kaupungin sekä Ylöjärven Keilahallin ja Pienoisgolfin perinteinen peräkonttikirppistapahtuma järjestetään viikon päästä lauantaina 21.8.

Kello 10–14 järjestettävässä tapahtumassa voi tehdä edullisia löytöjä kirppishintaan. (varaa oma myyntipaikkasi sähköpostilla hanna-mari.kujala@pirmediat.fi tai puhelimitse 0400 481499. Myyntipaikan hinta on 15 euroa.)

Tapahtumassa lapsia ja lapsenmielisiä viihdyttävät SuperSam ja Tuittu-Täti. SuperSam järjestää lapsille liikunnallisia leikkejä. Tuittu-Täti laulaa omia lastenlaulujaan. Tuittu Tätin motto on ”Tuittu Täti on kiltti, mutta saattaa tuittuilla, jos joku roskaa luontoa tai kohtelee eläimiä kaltoin.”

Paikalla on myös Iron Pig Foodin ruokakärry, josta saa laadukkaista raaka-aineista käsityönä valmistettuja Street Food -annoksia. Pienoisgolfin terassilta on puolestaan saatavilla hernekeittoa, makkaraa ja juomia.

Tapahtumassa seisoo myös Ylöjärven kaupungin nuorisopalveluiden liikkuva nuorisotila Rundi. Rundin pääkohderyhmä on yli 13-vuotiaat nuoret, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita moikkaamaan Rundia.

Ihmisiä palvelee tietenkin myös Ylöjärven Uutisten ständi, johon voi tulla juttelemaan paikallisista asioista tai kuulemaan paikallislehden tilaustarjouksista.

Tapahtumapäivä jatkuu illansuussa Pienoisgolfin terassilla, jossa esiintyy huippusuosittu ylöjärveläinen Aron.

Tapahtuman terveysturvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tapahtuman järjestelyissä on konsultoitu terveysviranomaisia ja tapahtuma järjestetään THL:n korona-ohjeistuksen mukaisesti.

Näitä ohjeita noudattamalla saamme aikaiseksi turvallisen tapahtuman:
1. Saavuthan paikalle vain terveenä.
2. Käytä mahdollisuuksien mukaan kasvomaskia. Maskeja on jaossa YU:n ständillä.
3. Pidä huolta käsihygieniasta. Kaikilla myyntipisteillä on tarjolla käsidesiä.
4. Pyri säilyttämään turvavälit. Oman seurueen kanssa voit tietysti olla lähietäisyydellä.

SuperSam leikittää peräkonttikirppiksellä lapsia.
Tuittu-Täti esiintyy lapsille ja lapsenmielisille.
Taikahileen pisteeltä saa muun muassa kivoja glitteröintejä.
Uutta musiikkia julkaissut Aron esiintyy illalla Pienoisgolfin terassilla. (Arkistokuva: Ulla Mursula)