Kaupunkijazz on peruttu kiihtyvän koronatilanteen takia – korvaavat konsertit järjestetään myöhemmin Ylöjärvi-salissa

Korvaavat konsertit järjestetään kaupungintalon Ylöjärvi-salissa lokakuussa ja joulukuussa.

Tuomo Prättälä Trion esiintyy Ylöjärvi-salissa lokakuussa. (Kuva Ville Malja)

Perjantaiksi 13. elokuuta suunniteltu Kaupunkijazz on peruttu kiihtyvän koronatilanteen takia. Asiasta tiedotti Ylöjärven kaupunki tänään aamulla.

Tapahtuman peruuntumisesta huolimatta Ylöjärvellä pääsee edelleen nauttimaan jazzista myöhemmin tänä vuonna, sillä konsertit siirretään kaupungintalon Ylöjärvi-saliin. Kaupunki tiedottaa lippuvarauksista lähempänä konsertteja, jolloin mahdolliset rajaukset yleisömäärissä ovat paremmin tiedossa.

Korvaavien jazzkonserttien päivämäärät ovat jo selvillä. Tuomo Prättälä Trio esiintyy Ylöjärvi-salissa sunnuntaina 10. lokakuuta kello 15. Johanna ja Mikko Iivanainen Duo on puolestaan vuorossa sunnuntaina 5. joulukuuta kello 15.

Johanna ja Mikko Iivanainen Duon konsertti siirtyy joulukuulle. (Kuva: Ulla Nikula)

Myös 20. elokuuta suunniteltu Kaupunkijazzin jatkoklubi Hot Heros & Janne Laurilan kanssa siirtyy. Tapahtuma järjestetään tilanteen rauhoittuessa Vanhassa Räikässä.

Kaupunki muistuttaa, että ajankohtaiset tapahtumatiedot ovat nähtävillä kaupungin tapahtumakalenterissa. Kaupungin kulttuuripalvelut järjestää Ylöjärvi-salissa myös klassisen musiikin konsertteja Salin klassiset -konserttisarjassa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?