Viikonloppuna merkittiin jälleen uusia koronatartuntoja Ylöjärvelle – viime viikon saldona 23 tartuntaa

Viikonloppuna THL:n tartuntatautirekisteriin merkittiin yhdeksän uutta tartuntaa Ylöjärvelle. Yhteensä tartuntoja on varmistettu Ylöjärvellä 313 koko pandemian aikana.

Ylöjärvellä varmistettiin viime viikolla enemmän tartuntoja kuin esimerkiksi koko toukokuun aikana.

Ylöjärvelle on merkitty viikonlopun 23.7.–25.7. aikana yhdeksän uutta koronavirustartuntaa. Sen sijaan maanantaina 26.7. THL:n tartuntatautirekisteriin ei merkitty yhtään uutta tartuntaa kaupunkiin. Ylöjärvellä on varmistettu nyt yhteensä 313 tartuntaa koko pandemian aikana.

Koronatartuntoja on varmistettu Ylöjärvellä viimeisten viikkojen aikana kiihtyvään tahtiin. Viime viikolla (viikko 29) tartuntoja merkittiin kaupunkiin 23 kappaletta seuraavasti: tiistaina 20.7. kymmenen tartuntaa, keskiviikkona 21.7. kolme, torstaina yksi ja viikonlopun 23.7.–25.7. aikana yhdeksän uutta koronatartuntaa.

Toissa viikolla (viikko 28) koronarekisteriin merkittiin Ylöjärvelle 11 uutta tartuntaa seuraavasti: tiistaina 13.7. kaksi tartuntaa, keskiviikkona 14.7. yksi tartunta, torstaina 15.7. kaksi tartuntaa ja perjantaina 16.7. kolme tartuntaa. Viikonloppuna 17.–18.7. varmistettiin kolme tartuntaa.

Viikolla 27 uusia tartuntoja varmistettiin Ylöjärvellä neljä: keskiviikkona 7.7. kolme ja viikonlopun 10.–11.7. aikana yksi.

Kesä-heinäkuussa on varmistettu tähän mennessä 42 tartuntaa, joista 38 tartuntaa viimeisen kolmen viikon aikana. Sitä ennen tartuntoja varmistettiin Ylöjärvellä noin kuuden viikon aikana ainoastaan neljä. Toukokuun aikana uusia tartuntoja varmistettiin Ylöjärvellä 17.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri linjasi viime viikon tiistaina, että Pirkanmaa siirtyy jälleen epidemian kiihtymisvaiheeseen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?