Ylöjärvelle on merkitty kolme uutta koronatartuntaa – tartuntoja vahvistettu jo kahdeksan tällä viikolla

THL:n tartuntatautirekisteriin on merkitty tänään perjantaina kolme uutta koronatartuntaa Ylöjärvelle. Kaupungin koronaluku on nyt 287.

(Arkistokuva)

Ylöjärvellä on varmistettu tänään kolme uutta koronatartuntaa, selviää THL:n ylläpitämästä tartuntatautirekisteristä. Koronatartuntoja on koko pandemian aikana todettu Ylöjärvellä yhteensä 287.

Tartuntoja on varmistettu Ylöjärvellä tällä ja viime viikolla kiihtyvään tahtiin. Pelkästään tällä viikolla tartuntoja on todettu jo kahdeksan. Tämän päivän kolmen tartunnan lisäksi THL:n koronarekisteriin merkittiin tiistaina 13.7. kaksi tartuntaa, keskiviikkona 14.7. yksi tartunta ja torstaina 15.7. kaksi tartuntaa.

Viime viikolla uusia tartuntoja varmistettiin Ylöjärvellä neljä. Keskiviikkona 7.7. tartuntoja lisättiin rekisteriin kolme ja viikonlopun 10.–11.7. aikana yksi.

Kesä-heinäkuussa on varmistettu tähän mennessä 16 tartuntaa, joista tällä ja viime viikolla 12. Sitä ennen tartuntoja oli varmistettu Ylöjärvellä kesäkuun alusta alkaen vain neljä. Toukokuun aikana uusia tartuntoja varmistettiin Ylöjärvellä 17.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?