Lukupaketti: Iso bussipysäkkiremontti alkaa, koronatapaukset taas nousussa, muistelua vuoden -96 asuntomessuilta…

Tämänviikkoisesta lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikon kiinnostavimmat uutiset.

Soppeenmäessä alkaa maanantaina iso pysäkkiremontti, joka valmistuu näillä näkymin lokakuussa.

Lue juttu: Ylöjärven joukkoliikenteen tärkein solmupysäkki menee remonttiin ensi viikolla – Tällaisia muutoksia on luvassa

 

Koronatapaukset ovat jälleen lähteneet nousuun Ylöjärvellä hiljaisen alkukesän jälkeen. Tays on lisäksi kertonut tällä viikolla muutamista ylöjärveläispaikoista, joissa on voinut altistua lähiaikoina koronalle.

Lue jutut:

Koronalle on voinut altistua maanantaina ylöjärveläisellä kuntosalilla ja Siivikkalaan vievällä bussilinjalla 28

Ylöjärveläisessä yökerhossa on voinut altistua koronalle kahtena eri ajankohtana viime viikonloppuna

 

Kävitkö Ylöjärven asuntomessuilla vuonna -96? 25 vuotta sitten Veittijärvellä esiteltiin söpöjä puutaloja ja jylhiä kivitaloja, joissa vieraili esimerkiksi Martti Ahtisaari.

Lue juttu: Muistatko vielä Ylöjärven asuntomessut ja Raija Pellin talon räjäytysyrityksen? 25 vuotta sitten messuilla tutustuttiin ällistyttävään koko naapuruston internetyhteyteen ja uuteen järjestelmään, jossa pyykkivesi tuli Veittijärvestä

 

Kuudes osa Ylöjärveläisyritykset-juttusarjastamme kertoo soppeenmäkeläisestä Iscentistä, joka kehittää nanoteknogiaan perustuvaa painotekniikkaa. Yrityksen kehittämä pptinen pakkausmateriaali suojaa brändejä esimerkiksi tuoteväärennöksiltä, jotka ovat maailmalla suurempi ongelma kuin Suomessa.

Lue juttu: Juttusarja ylöjärveläisyrityksistä, osa 6, Iscent: Innovaatioita ympäristö- ystävällisempään maailmaan