Koronalle on voinut altistua maanantaina ylöjärveläisellä kuntosalilla ja Siivikkalaan vievällä bussilinjalla 28

Taysin tänään julkaisemalla altistumislistalla on mukana ylöjärveläinen kuntosali sekä Siivikkalaan kulkeva bussilinja.
bussi

Koronalle on voinut altistua maanantaina bussilinjalla 28.

Tampereen yliopistollisen sairaalan koronajäljitys julkaisi tänään iltapäivällä jälleen listan sen tietoon tulleista paikoista, joissa on voinut altistua koronavirukselle.

Virukselle on voinut altistua maanantaina 12.7. Nyssen liikennöimällä bussilinjalla 28. Altistumistilanteet ovat tapahtuneet kello 9–9.30 ja 12.30–13 bussilinjalla 28A/B. Molempien linjojen toinen päätepiste on Ylöjärven Siivikkalassa Kaukolantiellä. Linjan 28A toinen päätepiste on Sorilan koululla Tampereella ja linjan 28B Kangasalan Ruutanassa.

Samana päivänä koronalle on voinut altistua myös Kuntokeskus Liikussa Ylöjärvellä. Mahdollisten altistumisten ajankohta on maanantaina 12.7. kello 19–20. Kuntosali sijaitsee Soppeentiellä Soppeenmäessä.

Näiden lisäksi kerrottiin mahdollisista altistumistilanteista useassa paikassa Tampereella. Tampereella altistumisia on voinut tapahtua useassa ravintolassa, kuntosalilla, Kalevan maauimalassa ja kauppakeskus Ratinassa.

Taysin koronajäljitystiimi pyytää kyseisissä paikoissa olleita kiinnittämään huomiota vointiinsa ja menemään heti testiin oireiden ilmetessä.

 Lue myös: Ylöjärveläisessä yökerhossa on voinut altistua koronalle kahtena eri ajankohtana viime viikonloppuna

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?