Ylöjärvelle kaksi uutta koronatartuntaa torstaina – reilun viikon sisällä varmistettu jo yhdeksän uutta tartuntaa

Uusia koronavirustartuntoja varmistetaan nyt Ylöjärvellä kiihtyvään tahtiin. Kesä-heinäkuun aikana uusia tartuntoja on merkitty Ylöjärvelle 13, joista yhdeksän vain reilun viikon sisällä.

(arkisto)

THL:n tartuntatautirekisteriin on merkitty torstaina 15.7. kaksi uutta koronavirustartuntaa Ylöjärvelle. Kaupungissa on todettu pandemian aikana nyt yhteensä 284 koronatartuntaa.

Koronatartuntojen määrä on kiihtynyt Ylöjärvellä merkittävästi viimeisen viikon aikana. Kaupungissa on varmistettu kesä-heinäkuun aikana 13 koronatartuntaa, joista peräti 9 viime viikon keskiviikosta alkaen.

Tällä viikolla tartuntoja on merkitty Ylöjärvelle jo viisi. Tämän päivän kahden tartunnan lisäksi THL:n koronarekisteriin merkittiin tiistaina 13.7. kaksi tartuntaa ja keskiviikkona 14.7. yksi tartunta.

Viime viikolla uusia tartuntoja varmistettiin Ylöjärvellä neljä. Keskiviikkona 7.7. tartuntoja lisättiin rekisteriin kolme ja viikonlopun 10.–11.7. aikana yksi. Sitä ennen tartuntoja oli varmistettu Ylöjärvellä toukokuun jälkeen vain neljä. Toukokuun aikana uusia tartuntoja varmistettiin Ylöjärvellä 17.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?