Ensimmäinen Street Food -tapahtuma sai fiiliksen korkealle – katso kuvagalleria

Ylöjärven Keilahallin ja Pienoisgolfin pihamaa ja terassi täyttyivät lauantaina iloisista ihmisistä, kun historian ensimmäinen Street Food Ylöjärvi -tapahtuma polkaistiin käyntiin.
Aamupäivän vesisateen jälkeen ruokakojuilla alkoi kuhina. (Kuvat: Hanna-Mari Kujala)

– Ihmiset olivat hyvällä tuulella, vaikka aluksi vähän satoikin. Onneksi iltaa kohti keli parani, tapahtuman isäntä, keihalliyrittäjä Kyösti Tahvanainen toteaa.

Hän kertoo saaneensa paljon positiivista palautetta uudenlaisesta tapahtumasta.

– Sekä asiakkaat että ruokamyyjät kiittelivät kovasti. Esimerkiksi Iron Pig Foodin väki kertoi myyneensä 75 hampurilaista. Myös Apsara Angkorin aasialainen ruoka oli suosittua, Tahvanainen kertoo,

Tarjolla tapahtumassa oli myös muun muassa Hannun Nakin hodareita, paellaa, kylmäsavulohta, ribsejä, perunasalaattia, pikkupitsoja ja niin edelleen.

Tapahtuman aikana kuultiin myös musiikkia, kun Ylöjärven Yrityspalvelun ja Ylöjärven Yrittäjien mahdollistama open stage tarjosi nuorille muusikoille tilaisuuden hankkia esiintymiskokemusta. Musiikkiesitykset loivatkin hienon tunnelman ruokailun keskelle.

Tahvanainen sanoo, että Street Food -tapahtuma tullaan varmasti järjestämään ensi kesänä uudelleen.

– Ainoa huoli oli sähkön riittävyys ja saatavuus. Tästä opittiin hirveästi tulevaisuutta varten ja ensi kesänä tehdään vielä parempi tapahtuma.

Street Food -tapahtuman jälkeen iltabileitä Pienoisgolfin terassilla tähditti Dimitri Keiski, joka saa niin ikään kehut Tahvanaiselta.

– Keiski ja koko bändi oli loistava. Ihmiset olivat tyytyväisiä ja fiilis oli todella korkealla, iloinen yrittäjä toteaa.