Muutama uutuussarja Netflixistä: The Serpentin Charles Sobhraj on aito henkilö, joka ryösti ja murhasi kylmäverisesti matkailevia nuoria

Netflix on julkaissut hiljattain kaksi uutta sarjaa, jotka sopivat rikossarjojen ystäville.

The Serpent, Netflix

Netflixin uudessa minisarjassa sukelletaan suoraan tositapahtumiin 1970-luvun Aasiaan, jossa Charles Sobhraj syyllistyy lukuisten nuorten turistien ryöstöihin ja murhiin puolisonsa ja juoksupoikansa kanssa.

Sarjassa seurataan Sobhrajin ovelaa ja julmaa toimintaa, ja miten hän kerta toisensa jälkeen pääsee pakenemaan poliisia ja eri maiden oikeusjärjestelmiä keinoja kaihtamatta.

Thaimaassa työskentelevä nuori hollantilaisdiplomaatti tekee kuitenkin kaikkensa ja jäljittää Sobrahjia vuosikymmeniä, jotta mies joutuisi tuomituksi rikoksistaan.

Rahalla saa (Snabba Cash), Netflix

Netflix julkaisi uuden alkuperäissarjansa ensimmäisen tuotantokauden ensimmäisen jakson reilu viikko sitten.

Ruotsalaisessa rikossarjassa Rahalla saa seurataan kunnianhimoisen bisnesnaisen ja yksinhuoltajan Leyan kamppailua teknologiafirmansa pystyssä pitämiseen. Juhlissa Leya törmää laulaja Salimiin, joka toimii kuitenkin myös ammattirikollisena rikollisjärjestössä.

Sarjassa seurataan, mitä tapahtuu, kun vaurautta tavoitellaan epätoivoisin ja häijyin keinoin. Jesper Ganslandtin ohjaama sarja perustuu Jens Lapidusin samannimiseen romaaniin, josta on tehty myös elokuva.