Jopa 8 uutta koronatartuntaa vuorokaudessa!

THL:n tartuntatautirekisteriin lisättiin perjantaina 19.3. kahdeksan uutta koronatartuntaa Ylöjärvelle. Tartuntoja on nyt yhteensä 180 kappaletta.

(arkisto)

Tartuntatahti on entisestään kiihtynyt: torstaina 18.3. tartuntoja lisättiin rekisteriin kuusi kappaletta, keskiviikkona 17.3. viisi, tiistaina 16.3. neljä, maanantaina kuusi ja viikonlopun aikana viisi kappaletta. Viimeisen seitsemän päivän aikana uusia tartuntoja on siis merkitty Ylöjärvelle jopa 34 kappaletta.

Lue myös:

Rokotusaikoja voivat varata nyt myös 70-74-vuotiaat

Kauraslammen koulussa oli korona-altistumisia maanantaina

Myös Siivikkalan koulussa on altistuttu koronalle viime viikolla

Veittijärvellä altistuttiin koronalle viime viikolla

Myös koko viime viikko (vko 10) oli siihen mennessä ennätyksellinen. Sen aikana uusia tartuntoja merkittiin 16 kappaletta eli saman verran kuin toissa viikolla (vko 9), joka oli siihen mennessä koko korona-ajan suurin tartuntaviikko Ylöjärvellä.

Kaiken kaikkiaan vajaassa 3 viikossa Ylöjärvelle on siis merkitty 61 uutta tartuntaa.

Sitä edellisellä viikolla (vko 8) tahti oli hiljaisempi: uusia tartuntoja varmistettiin Ylöjärvellä yhteensä seitsemän kappaletta.

Pirkanmaan ilmaantuvuusluku on nyt 100 000 asukasta kohden 85,7 – vielä eilen ilmaantuvuusluku oli 79,1. Edellisen 14 vuorokauden aikana luku oli 52,11.

Husin alueella ilmaantuvuusluku on 340,6. Se on aivan viime päivinä hieman laskenut. Edellisen 14 vuorokauden aikana se oli 282,75.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?