Näitä rikosjännäreitä voi suositella: Jos tykkäsit Breaking Badista, saatat innostua tästä uudesta sarjasta

Korona-aikana suoratoistopalvelujen ääressä on tullut vietettyä tavallista tiiviimmin aikaa. Tässä muutamia suosikkirikosjännäreitäni HBO Nordicilta.

Your Honor (HBO Nordic)

You Honor on joulukuun alussa HBO:lla alkanut kymmenosainen minisarja, joka vei mennessään heti ensimmäisestä jaksosta alkaen.

Lakimiesjännärissä neworleansilainen tuomari Michael Desiato  (Bryan Cranston) joutuu keskelle valheihen vyyhtiä yrittäessään piilotella poikansa Adamin tekemää rikosta.

Sarjassa katsotaan, miten pitkälle tavallisesti lakia noudattava ihminen on valmis menemään suojallakseen lastaan. Samalla sarja ottaa vahvasti kantaa useisiin yhteiskunnallisiin epäkohtiin Yhdysvalloissa.

Jos tykkäsit aikanaan Breaking Badista, saatat innostua tästäkin!

Fargo (HBO Nordic)

Rikosdraamasarja Fargo perustuu Cohenin veljesten saman nimiseen Oscar-palkittuun elokuvaan.

Sarjaa on tehty yhteensä neljä kautta, ja jokaisessa niissä on uusi tarina uusine näyttelijöineen.  Yhteistä näillä kausilla  ovat murhat, musta huumori ja minnesotalainen elämänmeno.

Sharp Objects (HBO Nordic)

Sharp Objects on  vuonna 2018 ilmestynyt psykologinen jännärisarja, jossa toimittaja Camille Preaker lähetetään juttukeikalle synnyinseudulleen Wind Gapiin.

Kahdeksan jakson minisarjassa Preaker koittaa kirjoittaa juttua teinimurhasta ja toisen teinin katoamisesta vajoten samalla syvälle omaan synkkään nuoruuteensa ja sen tapahtumiin. Katsojille selviää myös pian, miksi Preaker verhoutuu aina peittäviin vaatteisiin ja mitä tekemistä sillä on sarjan nimen kanssa.

Lue myös: Lukuvinkkejä pohjoismaisista dekkareista: jännitystä, piinaa ja taitavia takaumia