Asiat riitelevät, eivät ihmiset – Nuorena poliitikon alkuna toivon, että pääsen tekemään politiikkaa ilmapiirissä, jossa keskustellaan aikuismaisesti, avoimesti ja toisiamme kunnioittaen

Viimeisimmän puolen vuoden aikana Ylöjärvellä kuntapolitiikassa on kohissut paljon. Poliitikkojen aktivoituminen ennen vaaleja ei tietenkään ole mikään uusi ilmiö, mutta vastaavanlaista “hurlumheita” ei ole itselle ennen tullut vastaan.

Mielipidekirjoituksia on kirjoitettu paljon ja yksikään taho ei ole jäänyt hiljaiseksi. Itselle päällimmäiseksi fiilikseksi on kuitenkin jäänyt se, että yhteinen sävel on kadotettu.

On aivan selvää, että ihmisten välille jotka omaavat erilaiset ideologiat syntyy välillä erimielisyyksiä ja “riitoja”. On kuitenkin muistettava se, että politiikassa meidän täytyy pystyä tekemään yhteistyötä. Haluaisin siis muistuttaa ylöjärveläisiä poliitikkoja siitä, että hyvin todennäköisesti juuri se henkilö josta olet kirjoittamassa kärkästä mielipidekirjoitusta on myös se henkilö jonka kanssa tulet jatkossa tekemään yhteistyötä.

Muistetaan siis se, että asiat riitelevät, eivät ihmiset. Toivonkin siis itse ylöjärveläisenä nuorena poliitikon alkuna, että politiikkaa pääsee tekemään ilmapiirissä, jossa asioista keskustellaan aikuismaisesti, avoimesti ja etenkin toisiamme kunnioittaen. Olemmehan kaikki kuitenkin ihmisiä, jotka tekevät virheitä

Hyvää kuntavaalikevättä ja tehdään Yhdessä Ylöjärvestä parempi paikka meille kaikille.

Antti Järvensivu

Ylöjärven Kokoomuksen Nuoret ry:n puheenjohtaja, kuntavaaliehdokas

Kaikki Ylöjärven Uutisten julkaisemat käänteet kaupungin johtamisselvityksestä pääset lukemaan täältä.