K-Supermarket Linkki ja K-Market Vuorentausta saavat uudet kauppiaat: ”Rakennamme yhdessä laadukkaat ruokakaupat”

Soppeenmäessä sijaitseva K-Supermarket Linkki sekä K-Market Vuorentausta saavat maaliskuun puolivälissä uudet vetäjät.
Tia ja Mikk Põdramägi tulevat pian tutuksi ylöjärveläisissä K-kaupoissa.

Kauppiaina aloittavat Tia ja Mikk Põdramägi, jotka kertovat tunnelmien olevan odottavan jännittävät. Ylöjärvi on uusille kauppiaille uusi tuttavuus vaikka he ovat puutarhakaupungissa useasti vierailleetkin. Kaupatkin ovat entuudestaan tuttuja.

– Haluamme ensin lähteä tutustumaan rauhallisesti asiakkaisiimme ja henkilökuntaamme. Kuunnellaan heidän toiveitaan ja odotuksiaan, ja niiden pohjalta alamme kehittämään kauppojamme asiakkaiden toiveiden mukaisiksi, Tia ja Mikk Põdramägi sanovat ja jatkavat:

– Rakennamme yhdessä laadukkaat ruokakaupat, joissa asiakaskokemus ja -palvelu ovat tärkeässä roolissa. Panostamme lähiruokaan ja paikallisten tuotteiden saatavuuteen.

K-Supermarket Linkissä ja K-Market Vuorentaustassa vastuullisuus on osa arkea ja jokapäiväistä toimintaa.

– Erityisen tärkeänä pidämme henkilökunnan hyvinvoinnista huolehtimisen. Poikkeusajat ovat entisestään korostaneet kauppiaan vastuuta siitä, että kaupassa on turvallista asioida ja työskennellä. Tarjoamme myös nuorille mahdollisuutta tutustua työelämään ja opiskelijoille työssäoppimispaikkoja, Tia Põdramägi kertoo.

Ylöjärvelle Põdramäet tulevat Mäntästä, jossa he ovat toimineet kolmen K-Marketin kauppiaina. Tia Põdramägi on siirtynyt kaupan maailmaan ravintola-alalta ensin työntekijäksi K-Supermarket Länsiporttiin Tesomalla ja ensimmäisen oman kauppapaikkansa hän otti vastaan vuonna 2013 Mäntän K-Market Ruokapaletista. Mikk Põdramägi on muuttanut Virosta Suomeen seitsemän vuotta sitten ja on ollut kaupassa työssä puolisonsa rinnalla jo yli neljä vuotta. Virossa Mikk on työskennellyt liikunnanopettajana.

Põdramägien uusperheeseen kuuluvat Tian kolme ja Mikkin kaksi lasta sekä kaksi pientä koiraa. Vapaa-aika kuluu mieluiten mökillä rentoutumassa mutta aina, kun aikaa jää työnteolta, liikunta eri muodoissaan on aktiivisen pariskunnan listalla. Tutuksi ovat tulleet lasten kanssa ulkoilu, luonnossa liikkuminen ja salitreenit. Tian ja Mikkin yhteinen rakas harrastus on tanssi.