Milla Antikainen on Miss Ylöjärvi 2020 – ”En muista, milloin olisin ollut näin onnellinen”

Miss Ylöjärvi 2020 -kilpailu ratkesi lauantaina. Tällä kertaa yleisö ei päässyt seuraamaan missifinaalia vaan koronatilanteen vuoksi kärkikolmikko kruunattiin kilpailun järjestäneen Studio Facen tiloissa Tampereella.
Miss Ylöjärvi -kilpailun kärkikolmikko Jonna Korpi (vas.), Milla Antikainen ja Julia Podkolina. (Kuva: Matti Härö)

Kymmenhenkinen tuomaristo valitsi Miss Ylöjärveksi 20-vuotiaan turkulaisen Milla Antikaisen. Ensimmäiseksi perintoprinsessaksi nousi 19-vuotias lempääläläinen Julia Podkolina ja toiseksi perintöprinsessaksi valittiin 33-vuotias ylöjärveläinen Jonna Korpi.

Milla Antikainen oli myös yleisön suosikki. Lisäksi Antikainen valittiin Miss Teivoksi. Miss Teivo -kisassa toiseksi sijoittui Julia Podkolina ja kolmanneksi Ronja Kangas.

– Just nyt en osaa sanoa mitään. Itkin jo tuolla takana ennen kuin tulin tähän. Olen mielettömän kiitollinen, enkä muista milloin olisin ollut näin onnellinen, Miss Ylöjärveksi valittu Milla Antikainen sanoi heti voiton ratkettua.

Antikainen kertoi, että päätös kilpailuun osallistumisesta tuli äkkiä.

– Keräsin itsevarmuutta ja halusin panostaa kaikkiin juttuihin ja mietin, mitä haluan tuoda itsestäni esille. Ja mietin, mitkä on niitä asioita, joita haluan mahdollisena missivuotena tuoda esiin ja viedä eteenpäin.

Antikainen on jo hieman ehtinyt miettiä, mitä hän haluaisi missivuoden aikana tehdä.

– Haluaisin järjestää jotain musiikkiin liittyvää tai sitten mahdollisesti jotain mielenterveyteen liittyvää. Mulla on esimerkiksi ideana walk in -konsertti, jossa nuoret voisivat päästä kerryttämään esiintymiskokemusta ilman minkäänlaisia paineita.

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valitti Julia Podkolina kertoi valinnan jälkeen olevansa ikinonnellinen.

– Olen niin kiitollinen kaikille, jotka ovat mahdollistaneet tämän kiertueen. Kiitos myös kaikille mun ihanille ystäville ja perheenjäsenille, Podkolina sanoi.

Myös toiseksi perintöprinsessaksi valittu Jonna Korpi oli yhtä hymyä kilpailun ratkettua.

– Nyt on hyvät fiilikset ja vähän alkaa jo jännitys helpottaa, Korpi totesi.

Kruunajaistilaisuudessa missien meikeistä vastasi Koulutus-Center ja hiukset laittoi Glohair Sammonkatu. Missien korut tuli Kultajousesta ja juhlapuvut Meccolta. Missien kukat teki Sweet Things.

Lue myös:

Miss Ylöjärvi -kilpailijat bikinikuvissa – äänestä yleisön suosikkityttöä

Miss Ylöjärvi 2020 finalistit ensi kertaa kuvissa!