Lyhyemmät koulupäivät, jotta ehtii harrastaa

Koulupäivät ovat liian pitkiä ja rasittavia. Mielestäni koulupäiviä pitäisi lyhentää tai vähentää. Koulupäivät ovat liian pitkiä ja vievät liikaa vapaa-aikaa, jos on esimerkiksi harrastuksia niin ei jää juuri vapaa aikaa.

Sinulle kuitenkin tulee yleensä kotiläksyjä, jotka vievät myös vapaa-aikaa. Esimerkiksi minun koulupäiväni kestää lähes joka päivä kello kolmeen ja käyn kerran viikossa partiossa, joten kyllä minulle jää vapaa-aikaa. Esimerkiksi minun kavereistani suurin osa harrastaa urheilua, esimerkiksi pesäpalloa tai jääkiekkoa. Läksyihin minulla menee päivässä 15– 30 minuuttia.

Minun mielestäni koulupäiviä voisi vähentää niin viikossa olisi yksi vapaapäivä lisää ja olisi enemmän vapaa-aikaa. Olisin mieluummin pihalla kalastamassa tai olisin kotona pelaamassa tietokoneella, jos ei muuta keksi.

Joten olen sitä mieltä ja olen kysynyt kavereiltanikin ja hekin ovat sitä mieltä, että olisi mukavampaa käydä koulua, jos sitä olisi yksi päivä vähemmän viikossa

Miro Taatila 8. C
Ylöjärven Yhtenäiskoulu, 8C

Comments are closed.