Ylöjärven Uutiset uutisoi tiistaina kattavasti verotietoja

Verottaja julkaisee huomenna viime vuoden tuloverotiedot. Ylöjärven Uutiset julkaisee päivän aikana useita verotietoihin liittyviä juttuja.

Heti aamulla julkaistaan yli 5 000 Pirkanmaan suurituloisimman verotiedot. Päivän aikana paikallislehti kertoo kymmenien tunnettujen ylöjärveläisten tuloverotiedot, julkaisee vertailujuttuja sekä seuraa verotulojen kehitystä edellisiin vuosiin verrattuna.

Muutama tuhat suomalaista on tehnyt verottajalle vastustamispyynnön, joten heidän verotietojaan ei löydy verottajan luovuttamasta yli 100 000 euroa tienanneiden henkilöiden listasta. Ylöjärven Uutiset on kuitenkin tiistaina paikalla verotoimistossa, josta saadaan myös vastustamispyynnön tehneiden henkilöiden verotiedot.

Kaikki Ylöjärven Uutisten uudet ja vanhat veropäivään liittyvät jutut löytyvät osoitteesta ylojarvenuutiset.fi/aiheet/verotiedot.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?