Kuruun tarkoitettu mökkikylä Kuru Resort aukeaakin Saimaalle

Kuru Resort Saimaa avaa Rantasalmen Porosalmelle ylellisen tyyssijan. Rakennustyöt alkavat keväällä 2020.
Vuosi 2016, Vuosi kuvina, Ylöjärven vuosi, Jutta Gustafsberg, Iso-Majajärvi, meditaatiokeskus

Hyvinvointiyrittäjä Jutta Gustafsberg halusi perustaa hyvinvointikeskuksen Kuruun, mutta hanke vesittyi. Bisnesnainen aloitti jättimäisen hankkeensa ostamalla järven ja 34 hehtaaria sitä ympäröivää metsää. (arkistokuva: Pasi Liesimaa / Iltalehti)

Hankkeen taustalla on Jutta ja Juha Larmin kehittämä matkailukonsepti, jonka oli alun perin tarkoitus rakentua Ylöjärvelle.

– Hankkeen vesittyessä annoimme pölyn laskeutua ja katselimme rauhassa uutta mahdollista paikkaa Kurulle. Saimme paljon yhteydenottoja pitkin Suomea, kunnes Hotel & Spa Resort Järvisydämen yrittäjä Markus Heiskanen ehdotti yhteistyötä, kertoo Jutta Larm.

 

Kuru Resort tarjoaa vierailleen hyvinvointia ja luontokokemuksia. Vain aikuisille tarkoitetussa yksityisessä resortissa on muun muassa hiljaisia tiloja, joogasali, day spa ja rantasaunoja. Alueelle on suunniteltu 16 Lake Villaa.

Kuru Resort Saimaa avautuu kesän 2021 aikana.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?