Gallup: ylöjärveläiset kertoivat mielipiteensä puutarhakaupungin palveluista

Kysyimme ylöjärveläisiltä, mitä mieltä he ovat Ylöjärven palvelutarjonnasta ja mitä puutarhakaupungin palveluja he käyttävät.

Janne Sallinen, Kirkonseutu

– Olen ihan tyytyväinen liikunta- ja kirjastopalveluihin. Liikuntasaleja saa suhteellisen edullisesti vuokrattua, koulujen pihoissa on hyvin koriskenttiä ja jalkapallomaaleja. Terveydenhuollon puolelta olen tyytyväinen hammaslääkäripalveluihin.

Janne Sallinen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liisa Schali, Kirkonseutu

– Jonkun verran käytän terveyskeskuspalveluja, lääkkeiden uusimisia ynnä muita. Niissäkin on ollut kauhean vaikea nyt toimia, mutta ehkä se taas rauhoittuu, kun tämä sotehomma loppuu. Aika lailla on tullut vastoinkäymisiä terveyskeskuksen taholta.

Liisa Schali

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suvi Ylipää, Viljakkala

– Viljakkalan osalta on tosi huono, että terveysasema siirtyi pois. Joutuu kulkemaan Ylöjärven keskustaan lääkäriin. Vanhuspalvelut myytiin Esperille ja hoidon laatu heikkeni selkeästi. Kaipaisin nuorille lisää liikuntaharrastuksia. Julkinen liikenne Viljakkalaan on surkea. Itsepalvelukirjasto on tosi hyvä.

Suvi Ylipää

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katariina Airu, Vuorentausta

– Hammashoito on tosi hyvä, olen saanut nopeasti palvelua. Tytär käy kerhoissa. Seurakunnan kerho, ja varhaiskasvatus Vihriälässä ovat aivan mahtavia. Terveyspuolella on kehitettävää, omalääkärille on vaikea saada aikoja. Vuorentaustasta puuttuvat toimivat leikkipuistot.

Katariina Airu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kari Palonen, Soppeenmäki

– Pari vuotta sitten muutin Kyröskoskelta. Käytän aika paljon palveluita ja mielestäni ne on hyvin  järjestetty. Kaikki on niin lähellä tässä. Hyvin olen kaikkia palveluita saanut. Hammaslääkäri nyt on siinä ja siinä, jos kolme kuukautta on vähän pitkä aika odotella.

Kari Palonen