Sitoutumattoman seurakuntaväen vaali-ilmoitus jäi virheen vuoksi pois lehdestä

Seurakuntavaaleissa Ylöjärvellä ehdolla olevan Sitoutumaton seurakuntaväki -ryhmän vaali-ilmoitus jäi virheen vuoksi pois viime keskiviikon (14.11.) Ylöjärven Uutisista.

Sitoutumaton seurakuntaväki on saanut virheen jälkeen näkyvyyttä Ylöjärven Uutisten nettisivuilla sekä mobiilipalvelussa. Mainosnäkyvyys uutisten juttuvirrassa on poikkeuksellista, mutta tässä tapauksessa paikallislehti halusi paikata virheen mahdollisimman kattavasti. Sitoutumaton seurakuntaväki saa näkyvyyttä verkossa myös bannerimainonnalla.

Sitoutumattoman seurakuntaväen vaali-ilmoituksen näet täältä.

Ryhmän listalla ovat ehdolla 70 Laura Ahola. 71 Nina Alanen, 72 Ulla Friman, 73 Katariina Heikkilä, 74 Risto Itämetsä, 75 Markku Kortesmaa, 76 Hannele Kyttälä-Koskinen, 77 Maria Nummela, 78 Johanna Obisike, 79 Tiina Pulkkinen, 80 Jorma Rienoja, 81 Marko Saari, 82 Päivi Seppälä, 83 Katri Siukola, 84 Pasi Takala, 85 Mari Tuominen

Seurakuntavaalien varsinainen vaalipäivä on ensi sunnuntaina 18. marraskuuta.

Ylöjärven Uutiset pahoittelee harmillista virhettä. Ilmoitus jäi pois teknisen virheen sekä inhimillisen virheen yhteisvaikutuksesta. Asia on selvitetty paikallislehden toimituksessa ja olemme muuttaneet tekemisen prosessia niin, ettei vastaavaa pääse enää tapahtumaan.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?