Kuruntie suljetaan Eppu-veistoksen julkistamistilaisuuden ajaksi

Kuruntie suljetaan liikenteeltä keskiviikkona 29.8. klo 17-19.30. Eppu-veistos julkistetaan kansanjuhlassa, joka alkaa Ylöjärven kaupungintalon aukiolla klo 18. 

Ylöjärven kaupunki tiedottaa, että Kuruntie on suljettu ajoneuvoliikenteeltä kaupungintalon kohdalta välillä Asemantie – Koivumäentie klo 17-19.30. Linja-autot ohittavat sulkukohdan Asemantien ja Pajulantien kautta.

Teivon ravikeskuksen pysäköintialue toimii veistosjuhlan etäparkkina, josta on nonstop-bussikuljetus kaupungintalolle klo 16.30 alkaen. Paluukuljetukset alkavat juhlan päätyttyä noin klo 19.

Etäpysäköinti ja kuljetus ovat maksuttomia. Kaupungintalon läheisyydessä on rajallisesti yleisöparkkipaikkoja, jotka sijaitsevat lähellä Räikän ja Aron rantaa. Parkkitilaa on myös Leija-kirjaston ja Vanhan koulun piha-alueilla.