Ylöjärven pellavapää otti vauhdikkaan lähdön uudelle vuosikymmenelle

Pasi Kaunisto on suomalaisen iskelmän ikoni, jonka ikivihreät laulut puhuttelevat ihmisiä sukupolvesta toiseen. Artisti juhlii parhaillaan taiteilijuutensa 50. vuotta. Hän otti vahvat askeleet uudelle vuosikymmenelle viimesunnuntaisessa juhlakonsertissaan Tampereen Komediateatterin kesäteatterissa.
Pasi Kauniston juhlakonsertti
Yleisö sai haluamansa viimesunnuntaisessa Pasi Kauniston 50-vuotisjuhlakonsertissa. Päivänsankari lauloi laajan kattauksen runsaasta tuotannostaan. Säestäjinä olivat Verna Kaunisto (vas.), Juha Mononen, Vesa Tuomi ja Milja Kaunisto.

Iskelmälaulaja saa parhaan palkkansa, kun kuulijat täyttävät konserttisalin.
Jo kunniakkaat 50 vuotta suomalaisia viihdyttänyt artisti Pasi Kaunisto sai huomata viimesunnuntaisessa juhlakonsertissaan, etteivät miehen musiikin ystävät ole häntä unohtaneet.
Kun Ylöjärven pellavapääksi kutsuttu kestotähti nousi lauteille, sadat konserttivieraat osoittivat voimakkaasti suosiotaan raikuvin aplodein.
Kaunisto oli rakentanut kaksiosaisen konsertin, jonka sisältö oli kattava läpileikkaus iskelmälaulajan mahtavasta ohjelmistosta. Kuulijat saivat nauttia artistin must-kappaleista, joita ovat esimerkiksi Lakeuden kutsu, Koskaan et muuttua saa ja Nelostie.
Päivänsankari on tunnettu hyvästä huumoristaan. Kaunisto höysti tulkintansa mainioilla juonnoilla, jotka kertoivat niin hänen omasta maailmankuvastaan kuin perheensä merkityksestä uralleen.
Musiikkitarjottimelle kuului myös biisejä, jotka ovat tarttuneet Kauniston matkaan maailman eri kolkista. Helminä muistojen nauhassa ovat muun muassa vuoden 1978 Buenos Airesin kansainväliset tangofestivaalit, lukuisat esiintymiset Venäjän jokilaivaristeilyillä sekä konsertit Rankan keskiaikaisissa katedraaleissa ja linnoissa.

Hyvähenkinen juhlakonsertti

Lyhyesti sanottuna Pasi Kauniston 50-vuotisjuhlakonsertti oli erittäin onnistunut.
Päivän isäntä oli railakkaassa vedossa, ja hänen äänesä soi kaunistomaisen täyteläisen pehmeänä.
Muusikot olivat koko sydämestään mukana keikalla. Erityisesti nostan esille Juha Monosen, joka loihti historiallisesta bassostaan kuninkaalliset saundit.
Pasi Kauniston kappaleet saavat erityistä sytykettä harmonikasta, jota mestarillisti soitti konkari Vesa Tuomi.
Kaunistojen perhe on vahvaa musiikkisukua. Tyttärillä oli vahva panos tämänkinkertaisessa konsertissa.
Verna Kaunisto soitti jopa dramaattisesti instrumenttiaan.
Milja Kaunisto toimi kapellimestarina loihtien sävelmaailman kosketinsoittimilla ja taustalaulannallaan.
Konsertti tarjosi suuren elämyksen ja aikamatkan iskelmän eri vuosikymmenille.