Lääkintöneuvos Mattelmäki avaa räväkästi sotesotkua

Lääkintöneuvos Ulla Mattelmäki avaa sote-sotkua Radio Sunin Päivän vieras -ohjelmassa keskiviikkona 30.5. kello 9.30. Luvassa on selkeitä mielipiteitä.

Lääkintöneuvos Ulla Mattelmäki avaa sote-sotkua Radio Sunin Päivän vieras -ohjelmassa keskiviikkona 30.5. kello 9.30. Luvassa on selkeitä mielipiteitä.

Monipuolisen uran lääkärinä tehnyt lääkintöneuvos Ulla Mattelmäki avaa erittäin ajankohtaista sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenteen uudistusta Radio Sunissa juontaja Ilkka Lahden ja Maakunnan Matin Päivän vieras -ohjelmassa keskiviikkona 30. toukokuuta kello 9.30. Mattelmäki kertoo kansantajuisesti, mikä sote-sopassa mättää.

Suomi jännittää näinä päivinä, saako pääministeri Juha Sipilän (kesk.) hallitus kärkihankkeensa, maakunta- ja sote-uudistuksensa maaliin.

Radio Sunin kuuntelijoille avautuu keskiviikkona 30. toukokuuta kello 9.30 alkavassa Päivän vieras -ohjelmassa mielenkiintoinen ikkuna sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenteen uudistukseen.

Lääkintöneuvos Ulla Mattelmäki on työskennellyt monilla näköalapaikoilla, joissa hänelle on syntynyt vankka käsitys suomalaisesta sosiaali- ja terveydenhuollosta. Hän on toiminut muun muassa terveyskeskuksen ylilääkärinä, Kelan asiantuntijalääkärinä Tampereella ja Ylöjärvellä, lääninlääkärinä ja Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen ylilääkärinä.

Mattelmäki kertoo mietteensä esimerkiksi siitä, mitä jo 12 vuoden vääntö sote-uudistuksesta on merkinnyt toimialan työntekijöille.

Radio SUN Taajuudet ovat: Tampere 107,8, Parkanon seutu 91,7, Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3, Etelä-Pirkanmaa 96,7 ja Ylä-Pirkanmaa 106,1 sekä Kankaanpään seutu 106,7.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?