Seurakuntavaalit marraskuussa

Kokoomuksen Ylöjärven kunnallisjärjestö on päättänyt esiintyä ensi syksyn seurakuntavaaleissa jälleen ryhmänä ”Kotiseurakunnan väki”, kuten aikaisemminkin – viimeksi vuoden 2010 vaaleissa.
Yhteistyö viime vaalikaudella ryhmässä, jossa ovat olleet mukana muun muassa vielä vuoden 2010 vaaleissa esiintyneen Sitoutumattoman seurakuntaväen ja muutamien muiden ryhmien ehdokkaat, on toki sujunut hyvin.
Tilannetta selkeyttääkseen ja palatakseen aikaisempaan käytäntöön Kokoomus lähtee kuitenkin vaaleihin omana ryhmänään, jonka nimi on jo aikaisemmin tutuksi tullut ”Kotiseurakunnan väki”.
Ajatuksena on myös oman, hyvin toimivan seurakunnan järkevän kehittämisen jatkaminen ja kotiseurakunnan itsenäisenä pysyminen.
Seurakuntamme on sekä hengellisen työn, toiminnallisuuden että talouden näkökulmista katsoen erinomaisessa kunnossa. Toivomme, että vuosien työn tuloksena saavutettu tila jatkuu hyvän henkilöstön ja sitoutuneiden luottamushenkilöiden myötä. Tilanteessa, jossa Ev.Lut.kirkon jäsenmäärä näyttää edelleen vähenevän, seurakunnan työntekijöiden ja luottamushenkilöiden on keskityttävä – jos mahdollista – entistäkin enemmän kirkon vetovoiman lisäämiseen.
Tärkein tehtävämme on kaikin keinoin kehittää seurakuntamme toimintaa hyvään suuntaan mukaan lukien Kurun kappeliseurakunta ja Viljakkalan seurakuntapiiri.
Seurakuntavaalit järjestetään 18. marraskuuta. Ennakkoäänestys on mahdollista 6.–10. marraskuuta. Ilmoitathan halustasi tulla Kotiseurakunnan väen ehdokkaaksi joko Juho Ojarekselle (050 464 5617) tai Juhani Vahtokarille (050 467 7057).

Kokoomuksen Ylöjärven kunnallisjärjestö