Uplakersilla pettymystä ja riemua

Uplakers koki viime viikonloppuna tappion aiheuttaman pettymyksen sekä voiton tuoman riemun. Koillis-Pirkan Kiekko löi Uplakersin 6–3. Ylöjärveläisryhmä kaatoi kuitenkin Kangasalan Kisa-Eaglesin 9–2.
uplakers
Uplakers sai tuulettaa maaleja etenkin kotikaukalossa. (Arkistokuva: Esa Norvia)

Ottelu KPK:ta vastaan Mäntässä pysyi huipputasaisena aina kolmannen erän jälkipuoliskolle saakka. Uplakers nousi vajaa seitsemän minuuttia ennen loppua tasoihin, mutta sen jälkeen KPK:n kaksi pikamaalia käänsivät ottelun isännille. Uplakersin osumista vastasivat Heikki Soipio, Jani Kalliomäki ja Mika Kalliomäki. KPK:n sankari oli peräti 52 laukausta torjunut maalivahti Tomi Mäkinen.

Sunnuntaina Uplakers teki selvää Kisa-Eaglesista. Uplakers onnistui kummallisesti etenkin alivoimalla, sillä ylöjärveläiset tekivät ottelussa kolme maalia oman pelaajan istuessa rangaistusaitiossa.

Kamppailu ratkesi toisessa erässä, jossa Uplakers karkasi tasatilanteesta 4–1-johtoon.

Ylöjärveläisten tehomiehinä kotikaukalossa häärivät neljä tehopistettä iskenyt Petteri Pajunen ja kolmeen tehopisteeseen yltäneet Turo Mikkola ja Mika Kalliomäki.

Ensi sunnuntaina Uplakers vierailee Tampereen Hiki-Hockeyn kotijäällä.