Shiny Lakers luisteli hopealle Turussa

Ylöjärveläisten oman taitoluisteluseuran, Uplakers Taitoluistelun, molemmat muodostelmaluistelujoukkueet kisasivat Loppiaisena Turussa järjestetyissä Loppi Ice -kilpailussa.
shiny lakers
Shiny Lakers onnistui upeasti Turussa. (Kuva: Ville Vairinen)

Kansalliset Noviisit –sarjassa kilpaileva Shiny Lakers saavutti lauantaina ensimmäisen hopeamitalinsa luisteluhistoriansa parhailla pisteillä.

Vielä perjantaina ilmassa leijaili epävarmuutta, sillä valmentajat joutuivat sairastumisen takia tekemään viime hetken muutoksia kisaavaan kokoonpanoon ja luistelupaikkoihin.

Valmentajien tsemppaaminen ja tunnelman nostattaminen tekivät tehtävänsä, sillä luistelua edeltävässä lämmittelyssä joukkue huokui hyväntuulisuutta, hilpeyttä ja itsevarmuutta.

Shinyt luistelivat joukkuehistoriansa parhaan kisasuorituksensa ja vaikuttivat onnellisilta ja helpottuneilta heti suorituksensa jälkeen. Myös valmentajat Janette Hinkka ja Kaisa Kauhanen olivat erittäin tyytyväisiä.
Pientä jää hampaankoloon aina, sillä tällä kertaa kultamitalikin olisi ollut käden ulottuvilla, vain 0,25 pisteen päässä voittaneesta joukkueesta.

Tiny Lakers kilpaili Tulokkaat -sarjassa ja myös Tinyt luistelivat oikein mallikelpoisen kisaohjelman puhtaasti ja jälleen oli syytä hymyyn. Tinyt ylsivät kauden parhaaseen suoritukseensa ja seitsemännelle sijalle kolmentoista joukkueen sarjassa.

Palkintojenjaossa tunnelma oli huikea kuuluttajan äänen lähes hukkuessa joukkueiden ja kannustusjoukkojen hurraamisen alle. Kun Shiny Lakers kuulutettiin hopeasijalle, oman kannustusjoukkomme Fani Lakersien huuto oli korviahuumaavaa.

Bussimatka kotiin oli hilpeä ja ”korkkarit oli katossa” Kaija Koon tahdissa. Mitalistit ja kannustusjoukot, eli Shinyjen ja Tinyjen vanhemmat, olivat väsyneitä mutta onnellisia.

Menestyksen makuun on nyt päästy, joten joukkueet jatkavat samalla tunnelmalla 14. tammikuuta Tampereen Hakametsässä kilpailtaviin aluemestaruuskilpailuihin.