Ylöjärven Kela avaa jälleen ovensa

Ylöjärven Kelassa asioi viikoittain reilut 200 asiakasta. Uudistumisen jälkeen Kela palvelee Mikkolantiellä seuraavan kerran vuodenvaihteen jälkeen.

Ylöjärvellä sijaitseva Kelan toimisto avaa jälleen ovensa ensi vuoden alussa eli 3. tammikuuta. Kelan toimisto on ollut pitkään suljettuna, sillä se on ollut remontissa elokuun puolivälistä alkaen, ja Kelan asiakkaat ovat joutuneet asioimaan lähialueiden toimistoissa.

Mikkolantie 7:ssä sijaitseva toimisto on jatkossa avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin kello 9–12 ja 13–15. Perjantaisin asiakkaita palvellaan vain ajanvarauksella. Ajanvarauksen voi tehdä verkossa tai soittamalla Kelan palvelunumeroon.

Ylöjärven toimistossa on nyt kaksi asiakaspäätettä, joilla voi esimerkiksi täyttää hakemuksia ja lähettää liitteitä.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?