Nuket kutsuvat teatteriin

Peikot, möröt, kummitukset, prinsessat ja tontut viihdyttävät ja salaa vähän opettavatkin syksyn nukketeatteriesityksissä.

Miten voi pieni peikko sanoa ”ei” kivalle prinsessalle, joka tahtoo hypätä peikon hännällä narua? Miksi prisenssankin on ymmärrettävä, että ei on ei, vaikka se sanottaisiin kuinka hiljaa?

Kysymykset ovat ajankohtaisia monelle sosiaalisen elämän kiemuroita opettelevalle lapselle. Näitä asioita pohtii myös nukketeatteriesitys Peikonhäntä Leija-kirjastossa huomenna sekä Viljakkalassa nuorisotila Viliksellä 23. lokakuuta.

Peikonhäntä on nukketeatterikeskus Poijun ammattilaisten tuotantoa ja jatkaa ylöjärveläisille tuttua laadukkaiden lasten esitysten sarjaa. Tekijät lupaavat, että esitys liikuttaa, naurattaa, jännittää ja vähän tanssittaakin.

Ensi viikon keskiviikkona nautitaan nukketeatterista myös Kuru-salissa, jonne saapuu vanha tuttu nukketeatteri Hupilainen. Hupilaisen matkassa seikkailee tänä syksynä kaksi pientä metsätonttua, jotka etsivät uutta kotia. Tämäkin tarina tarjoaa jännitystä ja riemua sekä hyvää musiikkia.

Yli kolmevuotiaille suunnatut nukketeatteriesitykset ovat ilmaisia, mutta liput pitää hakea kirjastolta etukäteen. Koska niillä on tapana huveta nopeasti, kannattaa soittaa kirjastoon ennen kuin lähtee matkaan.

Nukketeatteria

Peikonhäntä kirjasto Leijassa 5. lokakuuta kello 17 ja 18 sekä Viljakkalassa nuorisotila Viliksellä 23. lokakuuta kello 18. Lumottu metsämökki Kurun kirjastossa 11. lokakuuta kello 18.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?