Ruokakeitaan kauppias Ville Pirtinaho haluaa reagoida mahdollisimman nopeasti asiakkaiden toiveisiin

Lupaava alku

Vajaat pari kuukautta Elovainion uudessa liikekeskuksessa toimineen Ruokakeitaan kauppias Ville Pirtinaho on tyytyväinen ruokakauppansa alkutaipaleeseen. Pirtinaho on ohjannut kauppansa polulle, jossa korostuu asiakkaiden palautteisiin reagoiminen.

Kauppias Ville Pirtinaho on syystäkin ylpeä Ruokakeitaan liha- ja kalatiskistä.

– On ollut aivan mahtavaa luoda uutta ja toteuttaa asiakkaiden toiveita, Pirtinaho kiteyttää tunnelmat Ruokakeitaassa.

Pirtinaho sai onnistumisen elämyksiä heti Ruokakeitaan avajaisissa.

– Avajaiset onnistuivat upeasti. Henkilökuntamme ja yhteistyökumppanimme tsemppasivat hienosti, Pirtinaho sanoo hymyillen.

Myös satsaaminen liha- ja kalatiskiin on ollut onnistunut valinta.

– Seitsemän päivää viikossa palveleva tiski on toiminut kokonaisuudessaan hyvin. Myös yökyöpeleiden erikoistarjoukset on otettu mukavasti vastaan.

Tiskiltä saa aina palvelua

Yllätyksiäkin uuden ruokakaupan alkutaipaleelle on mahtunut.

– Olemme oppineet kantapään kautta vaihtamaan tuotteiden paikkoja myymälässä, kun asiakkaat eivät ole heti löytäneet tiettyjä tuotteita. Valikoiman muokkaaminen on kenties ollut haastavinta, mutta sitäkin olemme onnistuneet parantamaan asiakaspalautteiden avulla, kauppias Pirtinaho selvittää.

Ruokakeitaan aukioloajat ja jatkuvasti palveleva liha- ja kalatiski ovat olleet etenkin mökkiläisten mieleen.

– Meille voi tulla illallakin ostoksille. Talosta löytyy aina lihatiskillä osaavasti asiakkaita palveleva henkilö. Myös muut kuin vakituisesti Ylöjärvellä asuvat ovat huomanneet, että Ruokakeidas on selkeä ja palveleva kauppa, Pirtinaho sanoo.

Hänen mukaansa myös Ruokakeitaan yhteydessä toimiva Ravintola Timantti on otettu hyvin vastaan puutarhakaupungissa.

– Timantin valikoimaa on kasvatettu koko ajan. Tietoisuus ravintolassa tarjottavasta maukkaasta kotiruoasta on lisääntynyt koko ajan.

Yhteistyössä muiden kanssa

Ruokakeitaan myymälätilaan ei ole ainakaan nyt suunnitteilla suuria muutoksia. Pieniä parannuksia myymälässä tehdään tietenkin koko ajan.

– Tuotevalikoimamme sisältää tällä hetkellä noin 10 000 tuotetta. Valikoimaa kehitetään jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaisesti, Pirtinaho toteaa.

Hän korostaa myös yhteistyötä Ruokakeitaan kanssa samassa liikekeskuksessa toimivan Tokmannin kanssa.

– On hienoa, kun seinän takana ei ole kilpailija vaan taho, jonka kanssa kehittelemme asioita yhdessä. Me molemmat näemme edessä vain mahdollisuuksia.

Ville Pirtinaho uskoo vahvasti, että yksityinen ja paikallinen kauppa menestyy hyvällä liikepaikalla.

– Tavoite on vahvistaa Elovainion aluetta Kauppakeskus Elon kanssa niin, ettei ihmisillä olisi tarvetta lähteä Tampereelle ostoksille. Me kaikki Elovainion toimijat voimistamme toisiamme.

Lopuksi kauppias Pirtinaho kehottaa paikallisia tuottajia olemaan häneen yhteydessä.

– Otamme mielellämme lisää paikallisia tuottajia yhteistyökumppaneiksemme. Paikallisia tuotteita ei ole koskaan tarjolla liikaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?