Ylöjärvi sai runsaasti matkailunäkyvyyttä

Ylöjärveläiset matkailuyrittäjät sekä Ylöjärven kaupunki saivat ansaittua huomiota Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetyillä Supermessuilla.

Hiking Travel, Hit Oy:n Liisa Tyllilä otti messuvieraita vastaan Ylöjärven messuosastolla. (Kuvat: Tiina Rinne-Järvensivu)

Vihreä Sydän Matkailuyrittäjät ry:llä ja Ylöjärven kaupungilla oli yhteinen messuosasto. Moni messujen 20 937 vieraasta kävi piipahtamassa ylöjärveläisten pisteellä.

– Osastollamme oli jatkuva kävijävirta. Meillä oli tosi hyvä pöhinä koko ajan, elinkeinosihteeri Tiina Rinne-Järvensivu Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:stä kertoo.

Ylöjärven kaupungin ohella messuilla olivat esillä muun muassa matkailuyritys Hiking Travel, Hit sekä Suojärven Suklaatila.

Perjantai oli suunnattu matkailun ammattilaisorganisaatioille. Perjantainakin Ylöjärveläisten osastolla oli vilskettä.

– Matkanjärjestäjät kävivät kyselemässä, mitä Ylöjärvelle kannattaisi tulla katsomaan, Rinne-Järvensivu toteaa.

Myös moni Ylöjärvellä kesänsä viettävä mökkiläinen halusi tietää, mitä puutarhakaupungissa tapahtuu ensi kesänä ja mitä uutta Ylöjärvelle on tullut viime kesän jälkeen.

Yksi ylöjärveläisten vetonauloista messuilla oli karikatyyripiirtäjä Satu Cozens, joka piirsi maksutta karikatyyrejä messukävijöistä.

– Sadun tykönä oli koko ajan pieni jono. Ihmiset siis halusivat ikuistaa itsensä paperille, Rinne-Järvensivu kertoo.

Satu Cozens piirsi monesta messukävijästä hienon karikatyyripiirroksen.

Supermessut järjestettiin viiden tapahtumaotsikon alla. Kokonaisuuden muodostivat Puutarha, Kotimaan Matkailu, OutdoorErä, Keräily sekä Design- ja käsityötori. Kävijöitä messuilla oli 2 703 enemmän kuin viime vuonna.

– Jokainen halli ja tapahtuma toi tapahtumakokonaisuuteen oman leimansa. Tästä on ilo jatkaa kohti kesää – ja tietenkin seuraavaa Supermessut-tapahtumaa, projektipäällikkö Pauliina Lindgren Tampereen Messut Oy:stä kommentoi.

Vuoden Kotimaan Matkailuryritys -tunnustuksen sai Flowpark.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?