Karnevaalihumua koko perheelle

Ylöjärven urheilutalolla pidetään ensi lauantaina hauskaa. Mannerheimin lastensuojeluliiton Ylöjärven yhdistyksen vappukarnevaaleissa on tarjolla ohjelmaa koko perheelle.

Sirkusorkesteri Pellekaija Pum esiintyy koko perheen vappukarnevaaleilla urheilutalolla.

Kaksi vuotta sitten MLL:n Ylöjärven yhdistys järjesti vastaavanlaiset vappukarnevaalit Kauppakeskus Elossa. Nyt yhdistys sai käyttöönsä tilavan urheilutalon, kun Ylöjärven kaupunki lähti tapahtuman yhteistyökumppaniksi.

– Toivottavasti saisimme kehitettyä vappukarnevaaleista perinteen, MLL:n Ylöjärven yhdistyksen puheenjohtaja Susanna Grönlund toteaa.

Karnevaalien organisointiin on osallistunut kuusi henkilöä. Työtä on riittänyt, sillä tapahtuma on täynnä ohjelmaa.

Kello 15 alkavan tapahtuman pääesiintyjä on lastenorkesteri Pellekaija Pum, joka nousee lavalle kello 17.

Sitä ennen karnevaaleilla voi tehdä paljon muuta. Sorin Sirkus järjestää hauskoja sirkustyöpajola kello 15.30–16.30.

– Työpajoja on neljä. Niillä saa kokeilla jonglöörausta, akrobatiaa, taikatemppuja sekä vannetemppuja, Grönlund luettelee.

Eräs mielenkiintoisimmista tapahtumapisteistä on Art LilyKristinin eli Marjut Hartikaisen taidemaalauspiste.

– Paikalla on esillä Art LilyKristinin taideteoksia. Niiden vieressä on lapsille suuri piirustuspaperi, johon lapset saavat piirtää ja maalata, Susanna Grönlund selvittää.

Kaiken muun ohella tapahtumassa on vieraita tervehtii juhlaprinsessa. Liikunnasta lapset voivat nauttia pomppulinnassa ja sumopainipisteellä. Herkkuja on saatavissa VohBelin ja Lakupäällikön pisteistä.

Lapset, ja miksipä eivät aikuisetkin, voivat saapua karnevaaleihin naamiaisasussa. Tapahtumassa on asukilpailu ja jokainen voi kuvauttaa itsensä hassulla vappuseinällä.

Tapahtuma on osa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuotta. Karnevaalit päättyvät kello 18. Karnevaaleille pääsee viidellä eurolla koko perhe.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?