Ryhdin hiihtäjät loistivat viesteissä

Ylöjärven Ryhdin nuoret hiihtäjät sivakoivat menestyksestä toiseen viikonlopun viestikisoissa.

Emil Koskinen (vas.), Konsta manninen, Emmi Henriksson ja Ada Aarnio olivat nopeimpia pikaviestissä. (Kuvat: Peer Haataja)

Ryhti voitti Hämeen nuorisoviestin Tampereella sekä nuorten pikaviestin Tammelassa. Lisäksi Ryhti oli upeasti toinen Hämeen maakuntaviestissä Tammelassa.

Perjantaina Ryhdin ykkösjoukkue oli ylivoimainen Hämeen nuorisoviestissä. Ryhti kellotti 20 kilometrin kisassa ajan 1.11,18. Toiseksi tullut Paraisten Pargas IF hävisi Ryhdille yli 2 minuuttia ja 40 sekuntia. Kolmas oli Lempäälän Kisa. Ryhdin kakkosjoukkue oli viides ja Ryhdin kolmosjoukkue oli kahdeksas. Ryhdin nelosjoukkue oli puolestaan kymmenes. Tässä joukkueessa oli mukana kolme Pirkkalan Hiihtäjien hiihtäjää. Ylöjärven Urheilijoiden joukkue ylsi sijalle 13. Ryhdin voittajajoukkueessa hiihtivät Tino Stenman, Aino Aarnio, Erik Lillqvist, Emmi Henriksson, Ada Aarnio, Elsa Torvinen, Krista Manninen sekä Aino Pihlava.

Tammelassa Ryhti voitti nuorten kuuden kilometrin mittaisen pikaviestin ajalla 18.18,3. Toiseksi tuli Lempäälän Kisan ykkösjoukkue ja kolmas oli Valkeakosken Haka. Ryhdin joukkueessa sivakoivat Konsta Manninen, Ada Aarnio, Emil Koskinen ja Emmi Henriksson.

Hämeen maakuntaviestin kakkossija oli Ryhdiltä erittäin kova suoritus, sillä Ryhdin joukkueessa ei ollut yhtään aikuishiihtäjää.

Ryhtiläiset sivakoivat komeaan voittoon Hämeen nuorisoviestissä.

Maakuntaviestin voiton vei Valkeakosken Hakan ykkössjoukkue. Kolmas oli Tampereen Pyrintö. Ylöjärven Urheilijoiden ryhmä oli kahdeksas. Ryhdin joukkueessa viestiä veivät Tino Stenman, Krista Manninen, Aapo Haataja, Aino Pihlava, Veeti Seppälä, Elsa Torvinen, Kalle Ijäs sekä Veeti Henriksson.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?