Paikallista ohjelmaa ja suuhunpantavaa

Torstai-iltana Ravintola Keitaassa pidettävät Suomi 100 vuotta -illalliset ovat kunnianosoitus ylöjärveläiselle osaamiselle. Yrittäjä Anu Meurosen ja päätoimittaja Matti Pulkkisen kokoon juoksema tapahtuma osoittaa Ylöjärvellä olevan paljon taidokkaita esiintyjiä ja maittavia herkkuja.

Anu Meuronen ja Matti Pulkkinen päättivät toteuttaa tilaisuuden, joka tekee kunniaa ylöjärveläiselle taituruudulle.
Niin Meuronen ravintola- ja pitopalvelutyössään kuin Pulkkinen arjen lehden tekemisessään kohtaavat päivittäin eri toimialojen huippuosaajia.
Molemmat tietävät, että Ylöjärveltä löytyvät poikkeuksellisen laajat ammattilaisten ja harrastelijoiden joukot, jotka pystyvät tuottamaan korkeatasoista ohjelmaa tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.
Meuronen järjestää moniin Keitaassa pidettäviin juhliin ohjelmaa.
Pulkkinen on marssittanut paikallisia kykyjä muun muassa paikallislehden Antti-juhliin.
Torstai-illan illallisten yhteydessä esiintyy paikkakuntalainen mestarisellisti Miika Jämsä.
Ylöjärveläislähtöinen ja Ylöjärvi-lippua voimakkaasti koko ajan heiluttava pianisti Maila Böhm tulkitsee ohjaajaystävänsä Sina Kujansuun kanssa satavuotiasta Suomea kuvaavan musiikki- ja runokavalkadin.
Ylöjärven seurakunnan pitkäaikainen kirkkoherra Antero Honkkila pitää juhlapuheen. Honkkila on ollut eläkkeellä jo runsaat kymmenen vuotta.

Herkkuja joka lähtöön

Anu Meuronen ihastelee ylöjärveläisten syötävien laatua ja runsautta.
– Meillä on muun muassa Kestiherkku, Aallon Leipomo, Veljekset Mattila, Suojärven Suklaatila ja Mäkkylän perunatila. Näiden kaikkien toimijoiden valmisteita tarjotaan torstai-iltaisessa juhlassamme, hän listaa.
Juhlatilan koristelusta huolehtivat Saija Andreasen Katin Kukasta ja Sinikka Nylander Ylöjärven Kukka ja Hautaustoimistosta.
Tilaisuuden liput on loppuun myyty.