Kehnon päätöksen kehnot perustelut

Ylöjärven Uutisten puheenjohtajaraati-artikkelissa perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja Mauri Heiska paheksuu syvästi vihreiden menettelyä, jossa he hänen mukaansa käyttävät raa’alla tavalla lapsia ja nuoria vaaliaseinaan.
Olen ollut mukana Ylöjärven vihreiden valtuustoryhmässä yli 12 vuotta. Kaikissa vaalimittelöissä vuosina 2004, 2008 ja 2012 yhtenä vihreiden kärkiteemana on ollut koulutus.
Vihreään perinteeseen kuuluu, että vaalilupaukset pyritään myös toteuttamaan.
Kun havaitsee, että pitkälle tulevaisuuteen vaikuttavan päätöksen perustelut eivät ole enää voimassa, pitää reagoida. Erityisesti silloin, kun kehnon päätöksen perustelut ovat todella kehnoja, pitää toimia ripeästi ja yrittää saada korjausta.

JUSSI KYTÖMÄKI, vihreät,
kaupunginvaltuutettu,
kuntavaaliehdokas